Monday, July 2, 2012

Slow USA palkamine tekitab muret majanduse elavdamisele


Slow USA palkamine tekitab muret majanduse elavdamisele

USA tööandjad kärpida tööle aprillis ja rohkem inimesi loobus hunt töö, Dimm loodab majanduse pööras nurgas nagu president Barack Obama on valmis alustama oma uut valimiskampaaniat.

Tööandjad lisatud 115,000 töötaja viimase kuu jooksul suurendada payrolls 154000 märtsis Labor Department ütles reedel. Majandusteadlased oli oodata loomine 170000 töökohta.

Töötuse määr rist kümnendiku võrra väiksem, et 8,1 protsenti, 3 aasta madalaimale tasemele, kuid ainult seetõttu, et inimesed lahkunud tööjõust.

See oli 3. kohe kuu rentides aeglustunud, süvendades kardab, et USA taastumine on kaotamas hoogu ja avab ukse veidi laiem, et Federal Reserve kergendada rahapoliitikat.

"Peamine on, teil ei ole tõendeid, et majandus on jõudnud põgeneda kiirus," ütles Robert Tipp, investeeringute strateeg Prudential Võlakirjad.

Still, aruanne ei olnud kõik negatiivsed. Valitsus tõstis oma varasemat prognoosi palgafondi kasv veebruaris ja märtsis kokku 53.000.

USA aktsiad avas madalam pärast andmete vabastamine, kuid saagikus on USA valitsuse võlakirjade teraga madalam ja dollari nõrgenenud, kuna investorid nägi suurema tõenäosusega rohkem jõupingutusi Fed majanduse ergutamiseks.

Allikad:


No comments:

Post a Comment