Thursday, July 12, 2012

Обама подкрепя Лимит на таблетка за следващата сутрин, за децата и юношите


Обама подкрепя Лимит на таблетка за следващата сутрин, за децата и юношите

Вашингтон президентът Обама, отбелязвайки, че Той е баща на две дъщери, исторически хвърли безрезервната си подкрепа в четвъртък зад исторически решение здравеопазването и човешките услуги секретар, Катлийн Sebelius, да не допускат спешни контрацептиви, които да бъдат продадени над контра, включително и за млад тийнейджърите.

Производителя на лекарството, Teva Pharmaceuticals е поискала по храните и лекарствата (FDA), за да даде възможност на търговци да поставите сутринта след хапче на рафтове с други продукти за планиране на семейството и да го продава на всеки, който го искаше. Производителят твърди, че е провел проучване, което показа, че момичетата като млади като 12 можеше да разбере как безопасно да използвате продукта.

План Б една стъпка е след най-факта, контрацептив, които, ако бъдат предприети в рамките на 72 часа от секс може да предотвратяват бременност, като блокиране на овулацията или имплантиране на оплодената яйцеклетка. Тя в момента е достъпна в САЩ, за жени на възраст 17 или повече години без предписание на лекар.

Teva Pharmaceutical Industries зададен администрация по храните и лекарствата да се направи на наркотици, на разположение и на тези 16 и млади без рецепта. В FDA се съгласи, в изявление, публикувано на 7 декември, FDA комисар Маргарет Хамбург, MD, каза, че "не е адекватно и разумно, добре поддържан, както и научно-Доказателство, че една стъпка План Б е безопасен и ефективен и следва да бъде одобрено за nonprescription употреба за всички жени в детеродна възраст.

Сутрин Teva след хапче идва с цена $ 50, Малтус, много млади момичета биха били лишени от средства, за да я закупите. Освен това, ако те придобият средства, е съмнително, че те ще го прекарат на контрацептивната таблетка, освен ако те наистина се нуждае. Повечето 11-годишни момичета, които имат 50 $ в пояса биха избрали да ги харчат за широк спектър на "забавни неща," не, сутринта след хапче.

След FDA се съгласи Sebelius отхвърли тази препоръка. Тя твърди, че "има значителни когнитивни и поведенчески различия" между по-възрастните тийнейджърките и младите момичета в репродуктивна възраст и доказателства, че не е достатъчно тези момичета, които няма да бъдат ощетени от приема на хапчето.

Обама заяви, че "не се получи, участващи в процеса", но на министър на здравеопазването Одобрен отхвърляне на усилията на агенцията да се даде възможност на момичета под 17 г., за да получите хапчета без рецепта. "Като баща на две дъщери, мисля, че е важно за нас, за да се уверите, Че ние прилагаме някои общи правила смисъл на различни, когато става въпрос за по-на борсата медицина", заяви Обама. Опасенията, че той цитира лекарството, "ако не се използва правилно, може да свърши с неблагоприятен ефект. И мисля, че повечето родители най-вероятно ще се чувстват по същия начин.

Къща малцинствата лидер Нанси Пелоси (D-Calif.) критикува президента Обама избягва или здравето и услугите за хората секретар Катлийн Sebelius за решението да отмени федерален достъп ограничение на регулаторите и на сутринта след хапче. На пресконференция в четвъртък, Пелоси заяви, че науката решение, следва да се води за това дали да се направи план Б, без рецепта на момичета на възраст от 17. Но тя не критикуват Sebelius за overruling учени на FDA, за да блокира достъпа към План Б. Разширена

Източници:


No comments:

Post a Comment