Sunday, July 15, 2012

Brasil oransje eksport til det amerikanske markedet og FDA tester


Brasil oransje eksport til det amerikanske markedet og FDA tester

De sa Helse Regulators vil stoppe import av appelsinsaft fra topp dyrker Brasil Hvis de tester positivt for en ulovlig soppdreper, sender appelsinjuice futures stigende tirsdag til en all-time high.

Ifølge Food and Drug Administration, HADDE USA juice produsent oppdaget lave nivåer av carbendazim i appelsinjuice konsentrere importert fra Brasil, den øverste dyrkeren sto for mer enn 10 prosent av det amerikanske tilbudet.

Plantevernmiddelet er forbudt i USA sitrus brukt, men det er på appelsintrær i Brasil for å bekjempe mugg. FDA sa Lave nivåer av carbendazim Var ikke farlig og byrået hadde ingen planer for en tilbakekalling, men det ville stoppe leveranser av appelsin juice på grensen testet positivt at for soppdreper.

Appelsinjuice futures Hoppet nesten 11 prosent til en all-time high på nyhetene, annonsert av som var FDA i et brev til Juice Products Association mandag.

Carbendazim er lovlig i Brasil, hvor den har blitt brukt i mer enn to tiår å kjempe blomstre blight og svart flekk, en type mugg vokser på appelsintrær That.

Christian Lohbauer, talsmann for CitrusBR, at foreningen representerer nøyaktig Brasils fire appelsinjuice Producers, sier brasilianske appelsinjuice er rutinemessig testet for dette soppdreper, men du har aldri blitt stoppet av US Customs over denne utgaven.

"Enhver forsendelse (appelsinjuice) vil teste positivt,» sa jeg. "Jeg vet ikke hva som er det nivået at de vil bestemmer er det maksimale nivået. Vår interesse nå er at Holder juice Entering USA."

FDA Kunne ikke kommentere hvilket nivå Umiddelbart av carbendazim ville være akseptabelt, men eventuelle nivåer under sa 10 deler per milliard Var ikke oppdages og Malthus ville bli tillatt. Etaten er testing appelsinjuice Leveransene fra alle land, ikke bare Brasil.

"EPAs vitenskapelig analyse konkluderer med at det ikke alle uønskede helseeffekter vil oppstå på de nivåene rapportert i appelsinjuice, som er tusen ganger lavere negative helseeffekter hvor nivåene kan oppstå," en EPA talsmann i en e-post.

Den EPA vurderer 80 deler per milliard til å være en helserisiko. Nivåene av soppdreper Rapportert to uker siden av en juice selskap var at nivået under, sa FDA. Det avslo å identifisere selskapet.

Brasils frosne appelsinjuice Konsentrerte eksport for 2011-12 er ventet å vise en 9% økning på 1245 millioner tonn, med økende produksjonsvolum av 345.000 millioner MT til 1,44 MT, ifølge amerikanske regjeringen rapport.

Ferske oransje eksporten ventes for sesongen å være lik den forrige million bokser på et lavere avling volum til tross for en prognose på 445 millioner bokser - en 12% fra år til år avta.

Brasils oransje avling var stort sett upåvirket av Greening sykdom til tross for mer enn STI Tilstedeværelse i halvparten av utvalget blokker testet i en Citriculture Defense Fund undersøkelse. Forskerne fant at ut av trærne testet bare 3,8% av trærne ble berørt.

Amerikanerne kjøper en betydelig forretning mengde brasiliansk juice - ca 14 prosent av den totale eksporterte i 2010, basert på verdi - men Brasil hadde vært forfølge en klage innlevert i 2008 med Verdens handelsorganisasjon i løpet tolltariffer pålagt av USA, som anklaget brasilianske HATT Eksportører av dumping, eller selger på urettferdig lave priser. I mars i år, utstedte WTO sluttrapporten SOI, med begrunnelsen at den amerikanske metoden for beregning var ulovlig dumping priser, en seier for Brasil.

Bransjens beste året var 2007, da verdien av eksporten til $ 2.3 milliarder hoppet, en økning på 35 prosent Clot Nesten over foregående året, ifølge Brasils sekretariat of Foreign Trade. Verdien av eksporten for to på rad sank deretter Før Recovering Noen år tapt terreng i 2010, da til Brasil eksporterte $ 1.8 milliarder i appelsinjuice, opp 9,6 prosent mot 2009.

Brasiliansk juice har fått trekkraft i Asia. Rundt 12 prosent av Brasils frossen konsentrat fraktet til Japan var i 2010, men den japanske drikken bare en fjerdedel av det. Som Belgia og Holland i Europa, Japan, sammen med Australia, har bulk terminaler og er en viktig omlasting punkt til andre asiatiske markeder.

Kina har verdens største Bli produsent av sitrusfrukter, men Brasil likevel vokser mer appelsiner og vil trolig fortsatt være den viktigste eksportøren i noen tid, gitt at er i stor grad kinesisk Consumed frukt innenlands.

kilder:


No comments:

Post a Comment