Friday, July 27, 2012

iRobot utvidet partnerskap med InTouch Health

iRobot utvidet partnerskap med InTouch Health

I slutten av januar, utvidet iRobot et partnerskap med InTouch Health, et lite selskap som gjør at leger ved dataskjerm å behandle slagpasienter og andre pasienter langveisfra. Og denne uken, sa Texas Instruments det ville levere iRobot med kraftige nye prosessorer som kan hjelpe robotene være mer interaktiv og gradvis redusere sine kostnader.

Robot Corp kunngjorde en $ 6,000,000 investering og utvidet partnerskap med InTouch Health, en ekstern tilstedeværelse telemedisin løsningsleverandør. Med $ 6 millioner investering representerer en minoritet stilling i selskapet.

"Vi har en fast tro på at robotikk markedet er på cusp av eksploderende," sier Remi El-Ouazzane, visepresident og daglig leder for Texas Instruments enhet som gjør at prosessorene.

Under den utvidede avtalen vil InTouch Health gi tilgang til FDA regulated helseinstitusjoner, gir iRobot med en innledende steg inn sykehus, akuttmedisinsk anlegg, pasientterminaler menigheter og drifts-og prosedyre rom. Arbeider tett sammen, vil iRobot og InTouch samarbeide på et bredt spekter av teknologier på tvers hver selskapets patentportefølje og utnytte samlet kompetanse i avsidesliggende tilstedeværelse telemedisinske løsninger.

"For tiden opererer i over åtti sykehus i USA og rundt om i verden, er InTouch i en svært unik posisjon som en av de første utviklerne av FDA-clearede telemedisinske enheter," sa Colin Angle, styreformann og CEO i iRobot. "IRobot investering vil ytterligere justere disse to lederne, og skaper en best of breed partnerskap som vil utvikle roboter for eksterne helsetjenester og hjelpemidler teknologier for eldre."

"Som fremgår av demonstrasjoner av Ava, er iRobot industrien innen navigasjon, mobilitet, manipulering og kunstig intelligens." sa Yulun Wang, styreformann og CEO i InTouch Health. "Sammen vil InTouch Helse og iRobot pioner ekstern tilstedeværelse i helsevesenet, og gir helst hvor som helst pasientbehandling i sykehus ICU s, pasientens menigheter og drifts-og prosedyre rom."

Kilder:
NYTimes.com

No comments:

Post a Comment