Sunday, July 15, 2012

Бразилія повернення викрадених коштів і державних посадових осіб Відкидаючи пошкоджений


Бразилія повернення викрадених коштів і державних посадових осіб Відкидаючи пошкоджений

Бразилія Відновлення вкрадених державних коштів та звільнення корумпованих чиновників з величезними Збільшення повернення викрадених коштів і семи високопоставлених членів адміністрації президента звільнений Руссефф Після звинувачення в корупції, так як вона Вступив на посаду в січні 2011 року

У серпні президент Руссефф сказав: "Це мій обов'язок як президента всіх бразильців, щоб покласти край безкарності, притулках багато з тих, обвинувачених в участі в корупції", і додав: ". Ми будемо карати всіх порушень і ексцесів"

2011 спостерігається збільшення на 150 відсотків з 2007 року на суму викрадених коштів відновлено. Тим не менш, це «рекорд» зберігає високі лише 15 відсотків доходів вкрадені.

Бразилія сподівається отримати 25 відсотків від витоку коштів у 2016 році. Тим не менш, влада вважає, вона займає близько семи років, щоб повернути кошти. Корупція і безкарність, високопосадовці Серед Тим більше, ендемічний ЗАЛИШАТИСЯ На думку критиків.

В минулому році бразильський судах проводиться тільки 416 злочинів остаточного судження і корупції у випадках відмивання грошей 547 - близько десяти відсотків в середньому по США, яка щороку судової системи.

Джерела:


No comments:

Post a Comment