Monday, July 9, 2012

Βρετανοί μεταρρυθμίσεις για την αποκατάσταση της υγείας στην πίστη του NHS


Βρετανοί μεταρρυθμίσεις για την αποκατάσταση της υγείας στην πίστη του NHS

Ο υπουργός Υγείας, κ. Lansley θα Σεπτέμβριο από 60 σημεία αναφοράς που θα αντικαταστήσει το σύστημα του Εργατικού Κόμματος και των στόχων θα πρέπει να χρησιμοποιείται για να καθορίσει την επιτυχία στο NHS.

Αυτές περιλαμβάνουν μια δέσμευση να προλαμβάνεται κάθε περιττή πρόωρων θανάτων, μια υπόσχεση για την ενίσχυση της ποιότητας της ζωής των ατόμων με μακροχρόνια Όροι και να οδηγεί για τη διασφάλιση ότι οι άνθρωποι έχουν μια θετική εμπειρία, όταν με τη χρήση της υπηρεσίας υγείας.

"Θα πρέπει να αναλάβει μια εθνική έρευνα των Συνεπής πενθούντες συγγενείς των ανθρώπων που έλαβαν τέλος της ζωής,» είπε ο κ. Lansley. "Ζητώντας τους, μετά την ψήφιση του κατάλληλου χρόνου, ποια ήταν η εμπειρία αγαπημένου τους φροντίδα και πόσο καλά εξετάστηκαν μετά Προς το τέλος της ζωής."

Πλήρη στοιχεία σχετικά με τα ποσοστά θανάτου σε νοσοκομείο, η απόδοση των επιμέρους χειρουργούς και ιατρούς και εμπειρίες των ασθενών υπό τη φροντίδα τους είναι να δημοσιεύονται σε μια προσπάθεια να βελτιώσει τα πρότυπα.

Ασθενής έρευνες, αποτελούνται Στόχοι για συγκεκριμένες συνθήκες, επιθεωρήσεις, Περιμένοντας τους στόχους φορές, και τα ποσοστά θανάτου.

Εάν επιτευχθούν οι νέες προδιαγραφές, 24.000 πρόωρους θανάτους το χρόνο από καρκίνο θα μπορούσαν να αποφευχθούν και άλλες μακροπρόθεσμες συνθήκες, ο κ. Lansley πιστεύει.

Επιπλέον, λιγότεροι άνθρωποι με μακροχρόνια άσθμα και διαβήτη συμπεριλαμβανομένων των όρων θα πρέπει να αντιμετωπίζονται στα νοσοκομεία, θα διεκδικήσουν, ενώ οι ασθενείς που υποβλήθηκαν σε αρθροπλαστική του γόνατος και ρουτίνα δεν θα είναι πλέον Επιχειρήσεων αριστερά ή στον πόνο: δεν μπορούσε να περπατήσει.


Πηγές:


No comments:

Post a Comment