Monday, July 9, 2012

Indianere og pakistanere nylig tvist går naken


Indianere og pakistanere nylig tvist går naken

En furor har hatt utbrudd i Sør-Asia til menn magasin Involvering, en pakistansk skuespiller og naken Tilsynelatende en tatovering av initialene til Pakistans spionere byrå på armen. Oppstyret Følger utgivelsen av FHM Indias desember utgaven, som har Veena Malik skjerm stjerne til å posere naken vises på forsiden.

Skuespilleren hevder bildene ble pyntes og hennes avtale Malthus var med magasinet krenket. Noe snodig, med tanke på bildet sprawled over dekselet, insisterte Malik hun aldri hendelser poserte naken for bladet. Veena Malik har innlevert en ærekrenkelse søksmål mot den indiske magasinet for omslaget bilde av henne posere naken med initialene av Pakistans etterretningsorganisasjon på armen. Malik talsmann, Sohail Rasheed, sa i går at skuespilleren søker 100 millioner rupees WS ($ 1,900,000) i erstatning fra FHMIndia, som insisterer på nakne cover shoot var ekte og samtykkende. "Bildet morphed har vært," Rasheed sa i Islamabad, og legger bladet Det hadde rettet Malik er "Troverdighet og karakter".

På den andre siden, sa India FHM redaktør Kabeer Sharma at Han ble mystified ved Malik påstander. "Vi har ikke foto-handlet eller forfalsket dekselet. Dette er hva hun ser ut, hun har en fantastisk kropp," Sharma sier.

Mens Malik sin positur på omslaget Bevarer snaut grad av beskjedenhet, er enhver nakenhet fremdeles mislikt veldig mye i konservative India - og faktisk i muslimsk majoritet Pakistan. Weeping, Mohammad Aslam Malik pensjonert soldat, 56, sa: "Jeg har fornektet henne, har jeg brutt alle bånd med henne og jeg vil ikke ha henne til å dele uansett Har noen magre eiendeler jeg har til hun er ryddet av kontroversen og Pantstillelser ikke å besøke India igjen. " Mr Aslam sa at jeg ikke støtter datteren showbiz karriere historiske og sa jeg ville straffe håpet at myndighetene hvis det blir funnet skyldig historisk datter poserer naken "så det er ikke all annen kvinne skulle finne på å gjøre Such Thing".

Advokat Ayaz Malik Bilawala fortalt at CNN søker $ 1.9 millioner i erstatning. Bilawala sa publikasjonen "snytt" hans klient og de pyntes nakenbilder. "Proceedings (i en domstol) vil begynne snart," sa jeg. Jeg fortalte at BBC hun ble "snytt og lurt," og at "hun hadde en photoshoot, men det var ingen nakenhet. Hun hadde noen klær på. "Lagt Bilawala At hun ble vist arrangementer bilder før utgivelsen for henne Seal of Approval og at hun var presenterte bilder med klærne på med viste henne. Visste ikke bestrider ISI Bilawala print på Malik sin venstre overarm rekke organisasjoner verden sa Men brukt den samme forkortelsen. Jeg nektet å kommentere granat-lignende objekt.

Dette er ikke Malik første kontrovers. Hun utløste opprør to år siden da til hun sin tidligere kjæreste som krevde en pakistansk fotballspiller, var involvert i spot-fikse internasjonale kamper. Et år senere, skuespilleren kom under ild fra pakistanske geistlige som fordømte hennes oppførsel i den indiske reality TV show "Big Boss", som "uislamsk".

Kilder:


No comments:

Post a Comment