Thursday, July 5, 2012

Mokslininkai sukūrė kraujo tyrimas, siekiant diagnozuoti paauglių depresija


Mokslininkai sukūrė kraujo tyrimas, siekiant diagnozuoti paauglių depresija

Mokslininkai sukūrė kraujo tyrimą, kad vieną dieną galėtų padėti diagnozuoti paauglių depresija.

Šiuo metu į paauglių depresija diagnozė remiasi jų aprašymus simptomų ir savo gydytoją subjektyviais pastebėjimais. Tačiau dabar naujas tyrimas rodo, ten gali būti surer daugiau objektyvus būdas: kraujo tyrimas, kad didžiąja depresija ieškote tam tikro rinkinio genetinių žymenų kraujyje. , Laimėjimas gali lemti ankstesnių diagnozių, kad gali ne tik leidžia geriau individualizuoto gydymo, bet taip pat padėti sumažinti gėdą, susijusią su psichikos ligomis.

Norėdami sukurti testus, mokslininkai nustatė 26 galimas biologines žymas nuo depresijos. Tada jie išbandė mažoje grupėje tarp paauglių, žymeklius ir nustatė, kad nedaugelis iš jų galėtų atskirti paauglių didžiosios depresijos be depresijos.

Tyrimas buvo paskelbtas balandžio 17 žurnale pritaikymo psichiatrijoje.

Tai ne aišku, kiek bandymas gali kainuoti, ir ji turi griežtesnę patvirtinimą, kol bus paruoštas naudoti medicinos įstaigose. Vis dėlto atrodo, kad šie rezultatai yra daug žadantys, po dešimtmečius mokslinių tyrimų rasti biologinį tyrimą, depresija ", - sakė tyrimo autorius dr George Papakostas, Harvardo medicinos mokyklos psichiatrijos docentas.

Šaltiniai:


No comments:

Post a Comment