Sunday, July 15, 2012

Іммігранти погрожують з відривом від своїх дітей


Іммігранти погрожують з відривом від своїх дітей

Latino Сім'ї побоюючись арешту під новий імміграційний закон Draconian починають складати правові документи по догляду за дітьми. Люди налякані, і вони хочуть бути впевнені, діти знаходяться в безпеці, якщо їх щось трапиться з ними.

Батьки, які в'їхали до Сполучених Штатів нелегально так бояться за своє майбутнє в Алабамі Багато складання юридичних документів, що утримання під вартою в разі, якщо вони повинні залишати дітей за Після їх депортації.

Серед правових питань, батьки роблять все можливе, щоб спробувати спланувати: хто буде піклуватися про дітей у разі їх небажаного поділу сім'ї, і хто буде піклуватися про них, можливо, купили будинки, інформаційно-пропагандистської групи іспаномовних коаліції інтересів Алабами сказав. Іспанець коаліції Інтерес Алабама допомагає іспаномовних іммігрантів з документами.

Вже були майже 2,300 дітей, взятих зі шкіл штату Алабама на страшні Сім'ї Це змусить нового вчителя закону, щоб дізнатися про імміграційного статусу дітей, а також їх батьків. У початковій школі в Crossville, штат Алабама, зарахування складає близько 65% латиноамериканського походження.

Федеральний апеляційний суд минулого тижня заблокували положення в жорстких імміграційне законодавство країни вимагає школах перевірити, чи що студенти в США на законних підставах чи ні, і необхідні для виконання іммігрантів картка реєстрації іноземця.

Найбільш наочною ілюстрацією ще в новий драконівський закон про імміграцію Набуття чинності в державі. Відповідно до статті 30 нового закону, HB56, хто не вистачає відповідних документів імміграція буде вважатися в скоєнні злочину, якщо вони намагаються вступити в "бізнес-операції» з «державою або підрозділи державних політичних. Люди бачать новий закон заперечення самих елементарних засобів до людей, і що він розроблений, щоб зробити життя так нещасна, що люди самостійно депортувати. Вода Монтгомері робіт і санітарно Каналізаційні ради también розуміти Зробили рухається до клієнтів зобов'язує води, щоб довести свою легального імміграційного статусу .

Крім того, в розділі 30, с ІПСШ заборони на людей без документів від вступу в «бізнес-операцій", нещодавно ефективних положень для включення співробітників поліції Алабами вимоги з розслідування імміграційний статус будь-якого зупинився на трафік у них порушення або порушення там, де інші посадові особи У «обгрунтованої підозри», що може бути individuos незаконно перебувають в країні.

Тим не менше, люди все ще сподіваються, із зусиллями зробити повторюється. Говорячи від 23 жовтня 2011 року в Бірмінгемі, конгресмен Луіс Гутьеррес розповідає натовпі зусилля, щоб в штаті Алабама припинена депортація. Я сказав, що сподівається, що Департамент Національної Безопаності діє швидко на прохання призупинити історичний депортації іммігрантів підібраний штат Алабама федеральних органів До виклик новому закону, держава не буде вирішена.

На нещодавній зустрічі в околицях Бірмінгема, штат Алабама, конгресмен Террі Сьюелл сказав суворих анти-іммігрантських закон і підписаний губернатором Підвищено. Роберт Бентлі ніяково Алабама в очах народу.

Хоча президент Обама пообіцяв імміграційної реформи до обрання, іронія депортації іммігрантів більше, ніж минулого адміністрації стає по-справжньому тривожно. Адміністрація Обами в п'ятницю подав Задача на застосування закону, з проханням апеляційний суд, щоб блокувати виконання спірних заходів. Закон "дуже ймовірно, виявити осіб, законно перебувають в Сполучених Штатах, в тому числі школярів, до нових труднощі в повсякденному відносинах", сказав запит.

Іммігранти бояться повернутися в Мексику Через наркотиків, картелі і вбивства ", сказав Гонсалес. І бояться залишитися тут, бо закон. "Це справжня криза з правами людини", сказав Лінтон Хоакін Національного центру Закон про імміграцію. "Там Широке паніка, а батьки не хочуть, хоча їхні діти відмовитися Вони шукають опіки для них". Окружний суддя Блекберн Шарон прийняв рішення у вересні, проте частини законодавства, які були в конфлікті з федеральним законом, і вона їх блокували, У тому числі вимоги для шкіл для перевірки імміграційного статусу студентів і співробітників поліції для визначення громадянства та статусу люди зупинилися, затримані чи заарештовані.

У країні функціонують нелегальних іммігрантів близько 11 мільйонів в Сполучених Штатах, більшість з них з країн Латинської Америки і найбільша група із сусідньої Мексики.

Тепер виникає питання: був анти-іммігрантські закони без затрат . В Грузії та Алабама брак Workers've Опубліковано в сільському господарстві в якості ключових секторах, включаючи іммігрантів голови кордону.

Джерела:


No comments:

Post a Comment