Monday, July 2, 2012

Post-poll vägivalla Uttar Pradesh India


Post-poll vägivalla Uttar Pradesh India

Vägivald puhkes kolmapäeva õhtul väljas sõltumatu kandidaadi maja Sitapur ala Uttar Pradesh, pärast väidetavat Samajwadi Pidu töötajad üritasid määrata oma ja 13 muud maja põlema. Seni kaks inimest on surnud Uttar Pradesh küsitluses seotud vägivallaga.

Samajwadi Partei juht ja touted olema järgmine peaminister Uttar Pradesh, Akhilesh Yadav pressikonverentsil reedel hukka post-poll vägivalla riik, mis tõi kaasa surma kaks.

"Ranged meetmed võetakse vastu asjaosalistele," kinnitas Akhilesh.

Samajwadi Partei juht süüdistas opositsioonijuhti sõnul on katseid tehtud häirida avalikku korda riigis vastulause esitaja, mis ei saa võtta küsitlus lüüasaamist.

"Iga Samajwadi poole töötaja või juht leidis seotud rikub seadust ja et selles riigis käsitletakse rangelt," märkis Akhilesh.

"Ametnikud tööl on öeldud, et võtta rangeid meetmeid kõigi asjaosaliste jaoks. Ma tahan ranged meetmed vastu kõik, kes tegelevad vägivalla," ütles Akhilesh.

Akhilesh Yadav tänas Uttar Pradesh hääletamise eest Samajwadi poole üle kasti ja kogukonna read ja annab talle uimastamise enamuse 224 ja 403 istekohta. Ta on krediteeritakse isa kogemusi ja tarkust ja mustusest partei töötajate win ta meisterdatud.

Isa Mulayam Singh Yadav on järgmine UP peaminister, mitte 39-aastane Akhilesh ja poeg teeb selgeks, et ta ei ole kunagi olnud rida mantlit vaatamata skriptimine kirgas UP võita. Akhilesh Yadav on võitnud isa oma neljanda ametiaja peaminister. SP MLAd hr Yadav ütles vastaks homme otsuse üksikasjalike valitsuse moodustamine.

Early teisipäeval, kui oli selge, et SP võidab UP, Akhilesh Yadav astus välja oma erakonna Lucknow kontoris tuleb tervitatud mere rõõmus toetajaid, laulu, tantsu ja värvi. Nagu toetaja kroonitud teda pagdi muud hüüdis: "Akhilesh on näidanud, ei ole muud noorte liider."

Mr Yadav on kõrge nähtavus nendel valimistel. Punane Gandhi kork, valge kurta pyjamaand must varrukateta jakk on üldlevinud, nagu Akhilesh katkendjoon iga nurga riik.

Akhilesh Yadav kannab oma erakonna sotsialistlik juurte oma varrukas. Son-of-the-muld pilt Samajwadi poole UP president on kasvatada ettevaatlikult ja ta ei lase tal lipu juures see, oma hetkel päike.

Tal oli teisi probleeme. Kolm aastat tagasi, enne 2009 üldvalimisi, SP oli ütles, et peale inglise keele kasutamise ja arvutite kasutamine. By 2012, SP manifest oli esimene luban süle-ja tablette õpilastele, kes on lõpetanud kooli lõputunnistuse. Manifest on tulevikku suunatud koos aktsent hariduse. Mitmete muudatuste noorem Yadav on krediteeritud, toob rohkem noori, haritud spetsialiste Tema poole.

Ta ütles, et tal oli usku partei sõmer valimiste võitlust eemaldada BSP võimult; isiklikult, et tõlgitud 10000 km yatra, 800 kogunemistel UP viimase 6 kuu jooksul ja süstemaatiline katse pilti makeover tema Samajwadi poole kõik on ära tasunud.

Allikad:


No comments:

Post a Comment