Sunday, May 22, 2011

Tervetuloa takaisin järjestetty ohjelmaa Sonyn PSN


Tervetuloa takaisin järjestetty ohjelmaa Sonyn PSN

Lähes kuukauden pääsy verkkoon ominaisuuksia Sonyn PlayStation 3 pelikonsoli on kytketty pois päältä kuin hakata PlayStation Network ei saa pelaajia kirjautumaan sisään

Lisäksi luotto-ja pankkikorttien numeroita ja vanhentumispäivät (mutta ei luottokortti suojauskoodit) noin 12700 Yhdysvaltojen ulkopuolisille asiakkaille, jotka olivat "vanhentunut"-tietokannassa vuodesta 2007, ja noin 10700 suoraveloitusta kirjaa listalle pankkitilin numerot asiakkaiden Saksassa, Itävallassa, Alankomaissa ja Espanjassa on ehkä varastettu, julkilausumassa todettiin.

Lähes kuukauden pääsy verkkoon ominaisuuksia PlayStation 3 pelikonsoli on kytketty pois päältä kuin hakata PlayStation Network ei saa pelaajia kirjautumaan sisään

Sony on sittemmin tehnyt huomattavia parannuksia tietoturvaan sekä päivittää ja lisätä kehittyneitä suojaustekniikat. Lisäohjelmistoja seuranta ja levinneisyys ja haavoittuvuus testaus on myös tehty. Mukana on myös lisääntynyt salausta ja muita palomuureja.

Sony on myös lisännyt useita muita toimenpiteitä verkkoinfrastruktuurin, myös varhaisvaroitusjärjestelmä jotain epänormaalia kuvioita voi olla merkki yrittää tehdä kompromisseja verkkoon.

Pelaajat kohtaavat pakko ohjelmistopäivityksen ja salasanan - ja monet monimutkaisempia osia verkko on edelleen pois päältä - mutta se on tervetullut takaisin joillekin käyttäjille.

Kannustaa asiakkaitaan palata palvelu, Sony oli jo ilmoittanut "Welcome Back"-ohjelman, joka sisältää 30 päivää vapaata pääsyä PlayStation Plus, 30 päivää vapaata pääsyä Music Unlimited on Qriocity sekä vapaa identiteettivarkauden seuranta alkaen Debix, ja lupaus ilmaiseksi ladattavia tulevaisuudessa. Sony ei ole vielä tarjottu erityispiirteensä viime lupaus.

Vuonna videoviesti asiakkaille, Hirai sanoi kaikki PS3-asiakkaille on muuttaa PSN ja Qriocity salasanat palattuaan.

Lue lisää ..

No comments:

Post a Comment