Tuesday, May 17, 2011

Hvorfor Galileo Galilei er så Distinguished og Ærede

Hvorfor Galileo Galilei er så Distinguished og Ærede

Det er ikke fordi Galileo var den første til at bruge en bryder teleskop til at træffe vigtige astronomiske opdagelser

I 1609 Galileo lærte af opfindelsen af ​​teleskopet i Holland.

Det er ikke fordi Galileo Som professor i astronomi ved universitetet i Pisa, var Galileo forpligtet til at undervise de accepterede teori om sin tid, at solen og alle planeterne kredsede rundt om Jorden. Senere på University of Padua blev han udsat for en ny teori, foreslået af Nicolaus Kopernikus, at Jorden og alle de andre planeter drejede rundt om solen.

Det er ikke fordi Galileo står i 1633 Inkvisitionen, at dømte ham for kætteri og tvang ham til at afsværge (offentligt trække) sin støtte til Kopernikus. De dømte ham til livsvarigt fængsel, men på grund af hans fremskredne alder tillod ham afsone sin valgperiode i husarrest på hans villa

Det er ikke fordi Galileo's originalitet som en videnskabsmand og hans metode til undersøgelse. Først reducerede han problemer med at et simpelt sæt af udtryk på baggrund af hverdagens erfaringer og sund fornuft logik. Så han analyseres og løst dem i henhold til simple matematiske beskrivelser. Den succes, som han anvendte denne teknik til analysen af ​​bevægelse åbnede vejen for moderne matematisk og eksperimentel fysik.

Det er fordi Galileo ikke give efter for tidligere fastlagte ideer og teorier hvoraf de fleste fik strøm fra metafysiske domæner, der omfattede dogmer, relegion, overtro og andre myter og legendariske kilder. Samme som Galileo var, vi er ikke imod enhver metafysisk idé, men vi er for sceitificaly tænkning og adfærd. Jeg siger dette, fordi jeg føler, at der er folk frem til denne dag i det 21. århundrede, der stadig bor i, hvad vi kan simpelthen kalde pre-Galileo æra.

Nyttige websteder:

No comments:

Post a Comment