Monday, May 23, 2011

Sony execs vabandame võrgu turvaauk


Sony execs vabandame võrgu turvaauk

TOKYO - Sony juhid kummardas on vabandus pühapäeval turvaauk ettevõtte PlayStation Network, et kahju põhjustanud isikuandmete mõned 77000000 kontodele võrguteenusega.

"Meil on väga vabandame ebamugavuste pärast oleme põhjustanud," ütles Kazuo Hirai, peatoimetaja Sony Corp 's PlayStation videomäng üksus, kes oli üks kolmest juhid, kes kummardas mitme sekundi firma Tokyo peakontoris traditsiooniline stiil Jaapani vabanduse.

Hirai ütles osad teenus oleks tagasi sel nädalal ja et äriühing oleks veiseliha kuni turvameetmed. Aga ta ja teised juhid tunnistasid, et ei piisa olid tehtud ohutusabinõusid ja lubas, et firma võrguteenuste olid põhilised läbivaatamist kordumise vältimiseks.

Sony ütles konto andmed, sealhulgas nimi, sünni kuupäevad, e-posti aadressid ja log-in teavet, rünnati mängijate kasutades oma PlayStation Network. Hirai palus kõigil kasutajatel muuta oma paroole.

Hirai kordas mida firma ütles eelmisel nädalal -, et kuigi tal ei ole otseseid tõendeid andmete olid isegi tehtud, siis ei saa välistada.

Ta ütles, andmeid 10000000 krediitkaardid olid arvatavalt seotud, ning et Sony veel ei tea, kas teave oli varastatud.

Sony lisanud tarkvara järelevalve ja tõhustatud andmekaitse ja krüpteerimise kui uusi turvameetmeid, ütles ta. Ettevõte ütles, et see pakuks "Welcome back" freebies nagu tasuta allalaadimiseks ja 30 päeva tasuta teenust üle kogu maailma, et näidata kahetsus ja tunnustust.

"Ma näen minu töö esimese hoolitsedes Sony võib taastada usaldust meie kasutajatele," Hirai ütles.

Võrgustik, on sulgeda alates 20. aprilliks. Hirai ütles Sony kahtlustatakse see oli rünnaku all häkkerite poolt alates 17. aprill.

Vastavalt Sony, ja 77000000 PlayStation Network kontod, umbes 36 miljonit on USAs ja mujal Lõuna-Ameerikas, samas kui 32 miljonit on Euroopa ja 9000000 Aasias, eelkõige Jaapanis.

Eelmisel kuul USA advokaadid esitada Oikeusjuttu vastu Sony nimel viia hageja Kristopher Johns hooletu isikuandmete kaitse ja teabe puudumine mängijad õigeaegselt, et oma krediitkaardi andmeid võib olla varastatud. Oikeusjuttu püütakse klassi-action staatust.

No comments:

Post a Comment