Monday, May 23, 2011

Sony atveseļošanai tās Play Station Network


Sony atveseļošanai tās Play Station Network

Tomēr, Sony vakar paziņoja pakāpeniski izvēršanu pamattīkla pakalpojumus valsti pa valstij atsevišķi. Sākot ar Amerikā un izplatās Eiropā, Austrālijā, Jaunzēlandē un visbeidzot Tuvajos Austrumos, nesen drošu tīklu ir šīs nedēļas kļūst pieejama vēlreiz.

Spēlētāju sejas piespiedu programmatūras atjauninājumu, un paroles atiestatīšanas - un vēl daudz vairāk sarežģītu elementu tīkla joprojām izslēgts - bet tas būs patīkams peļņu dažiem lietotājiem.

Jau gandrīz mēnesi, piekļuvi tīklā funkcijas PlayStation 3 spēļu konsoles ir izslēgts, jo hacked PlayStation Network nav atļauts spēlētājiem ieietu

Sony arī ir pievienojusi dažādus citus pasākumus, lai tīkla infrastruktūru, tostarp agrīnās brīdināšanas sistēma neparastu darbību veidus, kas varētu liecināt par mēģinājumu apdraudēt tīklu.

Lai veicinātu klientu atgriezties uz pakalpojumu, Sony jau bija paziņojusi "Welcome Back" programma, kas ietver 30 dienas par brīvu piekļuvi PlayStation Plus, 30 dienas par brīvu piekļuvi mūzikas Unlimited ko Qriocity, kā arī bezmaksas identitātes zādzību uzraudzības no Debix, kā arī to bezmaksas lejupielādes nākotnē sola. Sony vēl piedāvā specifiku pēdējā solījumu.

Ar video ziņu klientiem, Hirai teica visiem PS3 klientiem ir jāmaina PSN un Qriocity kontu paroles pēc atgriešanās.

Tas panākts pēc sāpīgas kapāt uzbrukumu Sony PSN, kas neļauj lietotājiem, lai ieietu Turklāt kredītkaršu un debetkaršu numurus un derīguma termiņu (bet ne kredītkartes drošības kodu), aptuveni 12700 ārpus ASV klientiem, kuri bija "novecojusi "datu bāzi no 2007, un ap 10700 tiešā debeta ierakstu sarakstā un bankas kontu numurus klientu Vācijā, Austrijā, Nīderlandē un Spānijā var būt zagti, paziņojumā teica.

Lasīt vairāk ...

No comments:

Post a Comment