Tuesday, May 17, 2011

Řeka Mississippi je nyní klesající úroveň.


Řeka Mississippi je nyní klesající úroveň.

Toto přichází poté, co američtí představitelé udělali díru v pondělí večer v hráze řeky Mississippi ulehčit povodňové ohrožení.

Tato akce je použití odlehčovacích - obrovské povodí země obklopená hrázemi, které mohou být otevřeny pro přesměrování záplavy jinde. Tato akce je určena na zmírnění tlaku na protipovodňové stěně nad městem, a zmírnit riziko povodní dále po řece Mississippi.

Armádní sbor inženýrů porušení hráze ve snaze zachránit města Káhiry, Illinois, na cenu obětování zemědělské půdy přes řeku v Missouri.Cairo, Illinois město na soutoku řek Mississippi a Ohio, a je asi 3000 obyvatel.

Zemědělské půdy z asi 200 čtverečních kilometrů plochy byly pod vodou v úterý po díru v tomto hráz řeky Mississippi byla provedena.

USA tvrdí, zemědělců, jejichž půda byla zaplavena a kdo pojištění plodin budou proplaceny. Domovy tolik jako 100 bylo poškozeno nebo zničeno, a voda odplaví plodiny vyhlídky na rok.

Podle amerického úředníci toto rozhodnutí není snadné nebo těžké, ale je to prostě hrob - protože rozhodnutí vede ke ztrátě majetku a živobytí, a to buď v záplavě-cesta, nebo v oblasti, která není navržen tak, aby povodeň. Mohlo by to být koncem léta nebo začátkem podzimu před ponořené země plně kanalizace.

Na jejich straně Národní meteorologická služba očekává další rekord povodní v údolí řeky Mississippi v příštích několika týdnech.

No comments:

Post a Comment