Sunday, May 15, 2011

Hvilken rolle spiller Lån Konsulent


Hvilken rolle spiller Lån Konsulent
Hvilken rolle spiller Lån Konsulent

Den kredit rådgiver fungerer som bindeled mellem den potentielle låntager og kredit afdeling af låntagning forretning eller virksomhed. Skyldes, at markedet i stigende grad krævende en masse information tjenester, uafhængige kredit rådgivere, kredit mæglere, og kredit konsulenter dukkede op i markedet. Dette er en særskilt organisation, som kan arbejde selvstændigt eller indgå aftaler med banker. Udgifter til ydelser er forskellig for hvert enkelt tilfælde og afhænger af, hvilken type kredit-og kompleksiteten af ​​arbejdet med klienten, men i gennemsnit varierer fra 1% til 5% af lånet. Mæglere kan helt fritage låntager fra besøg i banken, bortset fra den dato, hvor kontrakten underskrives.

På grund af fortsat ekspansion og hurtig vækst i udlån i lånet kapitalmarkedet en række nye bank erhverv udviklet sig. Tidligere ansat i kreditafdelingen var en unik person, der er involveret i alle sager, når du laver lån, men i dag er det nemt at fare vild i navne på eksisterende erhverv: kredit rådgivere, mæglere, inspektører, lån officerer, eksperter, ledere , og samlere. Nogle af dem er identiske med hinanden, men alle udføre visse funktioner i processen for udstedelse af lån og vedligeholdelseskontrakter. Uunfortunately, dette erhverv er relativt ny, og ikke alle kunder er klar over eksistensen af ​​kredit rådgivere.

Hvem er en kredit rådgiver, og hvilke fordele det kan give låntager Dette er en specialist, der hjælper folk til at orientere sig i en endeløs hav af kreditprodukter og gøre proceduren for behandling af lånet lettere for begge parter. Forståelig information - det er det vigtigste, der er nødvendig for folk, der ønsker at arrangere en loan.The opgave af lån counsellers omfatter ikke tager en positiv eller negativ beslutning, kontrol af pålideligheden af ​​låntager og omfatter ikke fremstilling af prognoser, holder styr på aktualiteten af ​​betaling, etc.

Credit rådgivere hjælpe låntagere:
 - Spar tid, der kunne bruges på uafhængige uddannelser, hvorved antallet af besøg til banken;
- Lære om alle mulige renter, provisioner og gebyrer.
 - Vælge den bedste mulighed for lån for hver kunde individuelt, idet der tages hensyn til de ønsker af sin alder, erfaring, finansiel kapacitet og andre faktorer;
 - At udfylde de nødvendige papirer (ansøgning, data, reference);
 - Beskæftige sig med de dokumenter, der efter at have modtaget et lån (efter aftale, betalingsplan, osv.).

 Snart skulle måske ingen blive overrasket af tilstedeværelsen af ​​et personligt lån konsulent. Samme som for de fleste mennesker, er det ikke længere en nyhed at benytte sig af en advokat eller en real-estator. At flytte byrden af ​​fagfolk på deres problemer, og ikke bekymre sig om resultatet tilfreds alle. Selv om omkostningerne ved de tjenester disse faggrupper er undertiden højt, kan de sparede renter eller gebyrer være mere omfattende. Hertil kommer, at troen på at alt er gjort korrekt og mest profitable giver låntageren ro i sindet og giver dig mulighed for fuldt ud at nyde købt på kredit betyder værdier. Nogle gange er der ingen sammenligning mellem at gøre det med eller uden lån konsulent. Nogle gange uden et lån konsulent lånet i sig selv er slet ikke erhvervet.

Nyttige websteder:

No comments:

Post a Comment