Sunday, May 15, 2011

Miks Galileo Galilei on nii austatud ja teeneline


Miks Galileo Galilei on nii austatud ja teeneline
Ei ole, sest Galileo oli esimene, kes kasutas murdvatest teleskoop teha olulisi astronoomilisi avastusi
Aastal 1609 Galileo õppinud leiutise teleskoop Hollandis.

Ei ole, sest Galileo Nagu professor astronoomia Ülikooli Pisa, Galileo pidi õpetama vastuvõtt teooria oma aega, et päike ja kõik planeedid keerles ümber Maa. Hiljem Padova ülikooli oli ta kokku puutunud uue teooria, mille pakkusid Nicolaus Kopernik, et Maa ja kõik teised planeedid keerles ümber päikese.

Ei ole, sest Galileo silmitsi 1633 inkvisitsioon, et süüdi teda ketserlus ja sundis teda Keelata (avalikult tagasi) oma toetuse Kopernik. Nad mõisteti talle eluaegne vanglakaristus, kuid kuna oma kõrge vanuse võimaldanud tal teenida oma ametiaja koduarestis tema villa

Ei ole, sest Galileo originaalsus kui teadlane ja tema meetod küsitluse. Esiteks ta vähendatud probleeme lihtsate mõistete põhjal igapäevane kogemus ja terve mõistus loogika. Siis ta analüüsida ja lahendada neid vastavalt lihtsa matemaatilise kirjelduse. Edu, mida ta rakendada seda tehnikat analüüs algatusel avas tee kaasaegse matemaatilise ja eksperimentaalse füüsika.

Sellepärast, et Galileo ei jõudnud varem loodud ideede ja teooriate millest enamik on saadud võimu metafüüsilise domeene, mis sisalduvad dogmad, relegion, ebausu ja muud müüdid ja legendaarsed allikatest. Sama nagu Galileo oli, me ei ole vastu iga metafüüsiline idee, kuid me jaoks sceitificaly põhineva mõtlemise ja käitumisega. Ma ütlen seda, sest ma tunnen, et on olemas inimesi, kui kuni käesoleva tänapäevani 21. sajandil, kes veel elavad, mida me saame lihtsalt helistada eelnevalt Galileo ajastu.

Kasulik Sites:

No comments:

Post a Comment