Monday, May 23, 2011

Mississippi nehrinin seviyesi azalıyor.


Mississippi nehrinin seviyesi azalıyor.

Mississippi nehrinin seviyesi artık azalmaktadır. Bu ABD yetkilileri bir sel tehdidi hafifletmek için bir Mississippi Nehri Seferberlik Pazartesi gecesi bir delik yaptıktan sonra gelir.

başka bir yerde sel aktarmak için açılabilir setleri ile çevrili arazinin büyük havzaları - Bu eylem floodways kullanır. Bu eylem, kasabayı sel duvarı üzerindeki baskıyı azaltmak ve daha fazla Mississippi nehrinde aşağı sel riski rahatlatmak amaçlanmaktadır.

Mühendislerin Kolordu Missouri.Cairo, Mississippi ve Ohio nehirlerinin birleştiği Illinois kentinde nehri tarım feda maliyet Kahire, Illinois kentinde kurtarmak için bir çaba Seferberlik ihlal ve bir yaklaşık 3000 nüfuslu.

alanının yaklaşık 200 kilometrekarelik bir Çiftlik yapıldığı Mississippi Nehri'nin Seferberlik delik sonra Salı günü su altında idi.

ABD olan toprak altında kaldı ve çiftçilerin ürün sigortası ödenecektir olduğunu belirtti. Evleri olarak 100 kadar hasar gördü ya da yıkılır; ve su yıl mahsul umutları yıkanıp.

Bu kararın ABD'li Yetkililer göre kolay değil ya da sert, ama sadece mezar's - karar bir sel yönlü ya da ya da sel için tasarlanmış değildi bir alanda, mülkiyet ve geçim kaybına yol açar çünkü. batık arazi tamamen drene önce bu yaz sonu veya erken sonbaharda olabilir.

onların tarafında Ulusal Hava Servisi daha aşağı önümüzdeki birkaç hafta içinde Mississippi Nehri vadisinde rekor sel bekliyor.


No comments:

Post a Comment