Tuesday, May 17, 2011

Sony Започва възстановяване на PlayStation Network игри PSN


Sony Започва възстановяване на PlayStation Network игри PSN

Sony обяви, че са започнали възстановяване на своите игри PlayStation Network служба в неделя, почти месец след като огромен пробив в сигурността на мрежата принуди компанията да я затвори.

Въпреки това, Sony обяви вчера поетапно изграждане на базови услуги в мрежата на дадена страна по страна основа. От началото на Северна и Южна Америка и разпространение в Европа, Австралия, Нова Зеландия и най-накрая в Близкия изток, новата, обезпечени мрежа е тази седмица, появило се още веднъж.

Играчите са изправени пред принудени обновяване на софтуера и за възстановяване на паролата - и още много други cNews ArticlesFeature ArticlesMobile NewsSyndicated NewsForeign език членове

Подновяването на PlayStation Network може да има последващ ефект върху цифровите маркетингови кампании в сектора на видеоигрите. За почти месец, достъп до мрежови функции на PlayStation 3 конзоли за игри е бил изключен като опростен PlayStation Network не позволи на играчите да влезете in.omplex елементи на мрежата все още са изключения - но това ще бъде добре дошло замяна на някои потребители.

Играчите са изправени пред принудени обновяване на софтуера и за възстановяване на паролата - и много по-сложни елементи на мрежата все още са изключения - но това ще бъде добре дошло замяна на някои потребители.

Sony също добавя различни други мерки на мрежовата инфраструктура, включително и система за ранно предупреждение за необичайните дейност, която може да е сигнал опит да постигне компромис в мрежата.

За да се насърчи своите клиенти да се върнат за услугата, Sony вече обяви "Добре дошли отново" програма, която включва 30 дни безплатен достъп до PlayStation Плюс това, на 30 дни от свободен достъп до Music Unlimited от Qriocity, както и безплатен мониторинг кражба на лични данни от Debix, и обещание за безплатно сваляне в бъдеще. Sony все още не предлага подробности за последните обещание.

Във видеообръщение, достъпно за клиентите, Хирай каза, че всички PS3 клиенти трябва да сменят своето PSN и Qriocity сметка пароли след тяхното завръщане.

Още ...

No comments:

Post a Comment