Monday, May 9, 2011

Kas slypi sėkmė viršų Kinijos Tinklalapiai


Kas slypi sėkmė viršų Kinijos Tinklalapiai

Baidu.com



Baidu.com (baidu.com): pirmaujanti kinų kalbos paieškos "suteikia paprastą ir patikimą" paieškos patirtį, stipri kinų kalbos ir daugialypės terpės turinį, įskaitant MP3 muzikos ir kino filmų, pirmiausia siūlome WAP ir PDA judriajam paieška Kinijoje.



Baidu.com yra reitinguojami # 7 pasaulyje pagal trijų mėnesių Alexa eismo rankingach. Laikas, praleistas tipiškas apsilankius vietoje yra maždaug trylika minučių, 33 sekundės skiriama kiekvienai peržiūra. Palyginti su interneto vidurkius, svetainės apeliacijų daugiau azijiečių. Svetainė yra "搜索 引擎" kategorijos tinklalapių. Baidu.com buvo online daugiau nei vienuolika metų.



Antrasis Kinijos svetainės pagal Alexa reitingą

yra QQ.COM, kuri yra didžiausia Kinijos ir labiausiai naudojamų Interneto paslaugų portalas priklauso Tencent, Inc įkurta lapkričio, 1998. Šiuo metu, Tencent siekia savo operacijų strateginį tikslą teikti vartotojams "vieno langelio gyvenimo būdą internete paslauga". Tencent komunikacijų ir keitimosi informacija paslaugos apima QQ.com, QQ Instant Messenger, QQ paštas ir paieškos pušų. Susijęs su aktyviai naudojamas funkcijas, pavyzdžiui, forumai, pokalbių kambariai, ir QQ grupės, Tencent's Qzone virto didžiausia Kinijos asmeninių interneto erdvėje. Šios paslaugos puoselėti grupės sąveika, bendras išteklių dalijimasis. Virtuali produktai buvo sėkmingai teikia pramogų ir parinktys vartotojams. Mobiliųjų telefonų naudotojai gali pasinaudoti pridėtinės vertės bevielio ryšio paslaugas, skaičių. Tencent yra PaiPai.com yra C2C on-line platforma, vientisai integruojamas į Tencent Kitos bendruomenės platforms.As Birželio 30, 2009, registruotų QQ Instant Messenger vartotojų skaičius pasiekė 990,0 mln. Aktyvių naudotojų sunumeruoti 448,0 mln. Didžiausioji vartotojų vienu metu pasiekė 61,30 mln. QQ Games Platforma skaičiuojami apie 6,2 milijonų vartotojų vienu metu on-line. QQ.com tapo Kinijos lankomiausių Lietuvoje interneto vartai svetainėje. PaiPai.com taip pat tapo Kinija yra antra pagal dydį internetinės prekybos platformą.



Qq.com turi trijų mėnesių pasaulio Alexa Traffic Rank 10, ir paieškos perduoti maždaug 6%, apsilankymų svetainėje. Svetainė priklauso "门户 网站" kategorijai. Svetainė buvo internete ne mažiau kaip penkiolika metų. Palyginti su bendru interneto gyventojų, QQ.COM skundų daugiau azijiečių



Sina.com.cn turi trijų mėnesių pasaulio Alexa Traffic Rank iš 13, o lankytojų ji mano apie 10,1 unikalių puslapių per dieną vidutiniškai. Ši svetainė buvo internete ne mažiau kaip dvylika metų. Sina.com.cn galima rasti "新闻" kategorijai. Apsilankymų svetainėje frakcija nurodytų paieškos sistemų yra apie 14%.


No comments:

Post a Comment