Tuesday, May 17, 2011

Što se krije iza uspjeh Top Kineski Web lokacije


Što se krije iza uspjeh Top Kineski Web lokacije

Baidu.com (baidu.com): Vodeći kineski jezik tražilice, pruža "jednostavan i pouzdan" iskustvo pretraživanja, jak u kineskom jeziku i multi-medijske sadržaje, uključujući MP3 glazbe i filmova, prvi ponuditi WAP i PDA-temeljen koji se kreće traži u Kini.

Baidu.com je rangiran # 7 u svijetu po tri mjeseca Alexa promet ljestvici. Vrijeme provedeno u tipičnom posjet site je otprilike trinaest minuta, 33 sekundi provedenog na svakoj pregled stranica. U usporedbi s prosjecima internet, web žalbe više na Azije. Site je u "搜索 引擎" kategoriju web stranica. Baidu.com je online više od jedanaest godina.

Drugi kineski stranice prema Alexa rang je QQ.COM što je Kina je najveća i najviše koristi Internet usluga portal u vlasništvu Tencent, Inc osnovana u studenom 1998. Danas, Tencent je cilj svog poslovanja u strateški cilj pružiti korisnicima s "one-stop online život uslugu". Tencent's komunikacije i dijeljenja informacija usluge uključuju QQ.com, QQ Instant Messenger, QQ Predati na poštu, i tražilice SOSO. Povezan s teško koristiti značajke kao što su forumi, chat sobe i QQ grupe, Tencent je Qzone je izrastao u najveći kineski osobni internetskom prostoru. Ove usluge poticati grupu interakciju i dijeljenje resursa. Virtualni proizvodi su bili uspješni u pružanju zabave i mogućnosti prilagodbe korisnicima. Mobilni telefon korisnici mogu iskoristiti broj s dodanom vrijednošću bežične usluge. Tencent je PaiPai.com je shopping C2C on-line platforma koja integrira u Tencent je druga zajednica platforms.As od 30. lipnja 2009, broj registriranih QQ Instant Messenger korisnika je dostigao 990,0 milijuna kuna. Aktivni korisnici brojevima na 448,0 milijuna kuna. Peak istodobnih korisnika dosegla 61,30 milijuna kuna. QQ Games platforma broji oko 6,2 milijuna korisnika istovremeno on-line. QQ.com je postao Kina najposjećenijih Internet portala website. PaiPai.com je također postala Kina je drugi najveći internet shopping platforma.

Qq.com ima tri mjeseca globalna Alexa promet čin od 10, i tražilicama odnose otprilike 6% posjeta stranice. Mjesto pripada "门户 网站" kategoriji. Stranica je online najmanje petnaest godina. U usporedbi s ukupnom Internet populacije, QQ.COM žalbe više na Azije

Sina.com.cn ima tri mjeseca globalna Alexa promet čin od 13, a posjetitelji da bi je vidjeli u prosjeku 10,1 pojedinačnih stranica po danu. Ovaj site je on-line najmanje dvanaest godina. Sina.com.cn mogu se naći u "新闻" kategoriji. Dio posjeta na stranice iz tražilice je oko 14%.


No comments:

Post a Comment