Monday, May 9, 2011

Ne Kredi Danışmanı rolüdür


Ne Kredi Danışmanı rolüdür





Kredi danışmanı potansiyel borçlu ve borçlanma iş veya işletmenin kredi departmanı arasında bir bağlantı görevi görür. pazar giderek bilgi hizmetleri, bağımsız danışmanlar kredi, kredi broker ve kredi danışmanları çok talep olması nedeniyle piyasa çıktı. Bu bağımsız olarak çalışabilir veya bankalarla anlaşmalar girmek ayrı bir kuruluştur. hizmetlerin maliyeti her durum için farklı ve kredi ve müşteri ile iş karmaşıklığı türüne bağlıdır, ama ortalama aralıkları kredinin% 1 ila 5 'den% gör. Broker tamamen sözleşmenin imzalandığı tarihten dışında bankaya ziyaret borçlu giderebilir.



yeni bankacılık meslek bir dizi gelişmiş kredi sermaye piyasasında borç verme devam genişleme ve hızlı büyüme nedeniyle. Daha önce kredi departmanı çalışanı size kredi yaptığınızda tüm konularda ile ilgili benzersiz bir kişi, ancak idi bugün mevcut mesleklerin isimleri kaybolmak kolay: kredi danışmanları, müşavirleri, müfettişler, kredi memurlarının, uzmanlar, yöneticiler ve toplayıcıları. Bazıları, birbirine benzer, ancak tüm krediler ve bakım anlaşmaları verilme sürecinde belirli işlevleri gerçekleştirmek. Uunfortunately, bu mesleği ve nispeten yeni değil tüm müşterilerinin kredi danışmanlarının varlığını biliyoruz.



Kim bir kredi danışmanı olduğunu ve ne bu insanların kredi ürünleri sonsuz bir deniz kendilerini yönlendirmek ve kredi her iki taraf için kolay işlem için prosedür yardımcı olan bir uzman olduğunu borçluya getirebilir yararlanır. Anlaşılır bilgi - bu kredi counsellers bir loan.The görev düzenlemek isteyenler için borçlunun güvenilirliğini kontrol etmek, olumlu ya da olumsuz bir karar alarak içermez gerekli ve tahminler yapma içermez ana şey, parça tutar ödeme, vb zamanında



Kredi danışmanları borçlulara yardımcı olur:

 - Böylece bankaya ziyaretlerin sayısını azaltarak, bağımsız çalışma programlarına harcanan olabilir zamandan tasarruf;

- Tüm olası faiz, komisyon ve ücretleri hakkında bilgi.

 - Onun yaş, deneyim, mali kapasite ve diğer faktörler istekleri dikkate alınarak, her bir müşteri için kredi iyi seçenek almak;

 - Gerekli evrak (uygulama, veri, referans) doldurmak için;

 - Bir kredi (anlaşma ile, ödeme planı, vs) aldıktan sonra belgeleri ile anlaşma.



 Yakında, belki de hiç kimse bir kişisel kredi danışmanı varlığı ile şaşırmış olmalı. çoğu insan için aynıdır, artık bir avukat ya da bir gerçek estator hizmetlerini kullanmak için bir yenilik. ve onların sorunlarına profesyonellerin yükünün kayması sonucu memnun herkesin endişe etmemesi için. Böyle profesyonel hizmetlerin maliyeti bazen yüksek olsa bile, faiz veya ücretlerin kaydedilen miktar daha önemli olabilir. Buna ek olarak, her şeyi en kârlı ve doğru bir şekilde yapılırsa inancı, aklın borçlu huzur veren ve tam olarak kredi satın alınan zevk verir değerler demektir. Bazen, ya da kredi danışmanı olmadan bunu yapmak arasında bir karşılaştırma var. bir kredi danışman Bazen olmadan kredi kendisini tüm kazanılmış değildir.



Faydalı Siteler:

No comments:

Post a Comment