Sunday, May 15, 2011

Kinijos eksportas Viršija Įrašų balandžio


Kinijos eksportas Viršija Įrašų balandžio

HONG KONG, AI, Kinija, AOS eksportas plūstelėjo paskutinį mėnesį iki rekordinio lygio, o Kinija, AOS importo atsiliko, todėl jos prekybos balansas padidės smarkiai nuo pirmųjų trijų šių metų mėnesių, į $ 11430000000. Nors tai yra mažiau nei pernai, jis vis dar pakankamai aukštas, kad būtų plečiama prekyba nesutarimus su Jungtinėmis Valstijomis ir kitomis šalimis. Tai padidino nuogąstavimus, kad Kinija yra naudojant silpna valiuta reikalauti neįprastai didesnę dalį pasaulinės darbo vietų kūrimą.

Pasak Darbo statistikos biuro vidutinė kaina importuojamų prekių iš Kinijos į JAV, pakoreguoti kokybės gerinimą, šoktelėjo 0,4 proc balandžio praėjusį mėnesį ir buvo iki 2,8 procentų nuo metų earlierannounced antradienio rytą Vašingtone.

Tačiau, importo kainų statistikos, patvirtinančio, kad Kinija tampa prisideda prie didesnių kainų Jungtinėse Valstijose. Veidas atspindi pakeitimus, kurie ateina po daugelio metų, kai Kinijos prekių kaina buvo lygus arba mažėja.

Naujausius duomenis iš Kinijos rodo savo prekybos pertekliaus iš esmės išnyko per pirmuosius tris šių metų mėnesius. Kylančios prekių kainos privažiavo, Kinija, AOS importo kaina, o eksportas turi tendenciją būti silpna metų pradžioje, iš dalies dėl gamyklos uždarymą, kad praėjusiais 1-3 savaites kinų Naujieji metai.

Su Kinija pirmenybę vidaus vartojimui jos ekonomika pereina nuo eksporto vadovaujamos modelis augimas normalus ekonominis modelis. Tačiau ji vis dar per anksti teigti, kad šalyje, AOS bendras prekybos perteklius jau buvo nyksta. Kadangi tik pusė Kinija, AOS importas yra susiję su vidaus paklausa, todėl jie turi augti du kartus eksporto norma, siekiant sumažinti prekybos perteklių.

Kinijos eksporto į Jungtines Amerikos Valstijas iš tikrųjų augo greičiau per pastarąjį mėnesį nei importas iš JAV. Augančios importo iš Kinijos turi tendenciją būti kategorijose, pavyzdžiui, naftos iš Artimųjų Rytų, taip pat prabangos prekių ir sudėtingų mašinų Europoje.

Kinija, AOS muitinių generalinė administracija sakė, kad eksportas išaugo 25,9 proc m. balandžio palyginti su metais anksčiau, iki rekordinio $ 155.690.000.000, kaip ankstesniais įrašą $ 154120000000 gruodžio mėn. Padidėjimas buvo šiek tiek stebina, nes pavasarį tradiciškai silpna laikotarpiu Kinijos eksporto, prieš didelius kiekius prekių pradžios turi būti vežamos per vasarą kalėdinių pirkinių sezonui.

Importas iš Kinijos išaugo iki $ 144.260.000.000. Darbo sąnaudos auga nuo 10 iki 30 procentų per metus Kinijoje. Daugelis kompanijų ieško alternatyvų gamybos Kinijoje, bet išvada, kad niekur kitur siūlo Kinija, AOS derinys didelio darbo jėgos pasiūlą, pasaulinės klasės greitkeliais ir uostų ir tvirtų verslo politiką, įskaitant griežtas draudimas nepriklausomas profsąjungas, kad buvo linkusios sukaustyti atlyginimo iki labai neseniai.

Šaltiniai ir aktualijos Nuorodos:


No comments:

Post a Comment