Sunday, March 11, 2012

Törökország és Azerbajdzsán Bejelentkezés megállapodás gázvezeték Azerbajdzsán


Törökország és Azerbajdzsán Bejelentkezés megállapodás gázvezeték Azerbajdzsán

Törökország és Azerbajdzsán fog aláírni egy egyetértési nyilatkozat holnap létrehozása konzorcium épít egy csővezeték szállítani a földgázt a BP PLC-vezérlésű Shah Deniz mező keresztül Európába Anatóliában.

Állami Oil Co. Azerbajdzsán, vagy Socar, Törökország állami Botas csővezeték üzemeltető Boru Hatlari Ile Benzin-és olajipari vállalat Tasima AS Türkiye Petrolleri AO lesz alapító tagja a szervezetnek, amely még több nemzetközi olaj-és gázipari vállalat jövőre, török ​​energiaügyi minisztérium szerint a mai napon egy e-mailben nyilatkozatot.

A Trans-anatóliai gázvezeték tölti ki tervezett 2017-re, amikor a második szakasz a Shah Deniz gáz gyártása kezdődik, török ​​energiaügyi miniszter elmondta Taner Yildiz November 18-án. Még túl korai lenne, hogy a költség a projekt, azt mondta, amikor megkérdezte Socar becslés körülbelül annyi, mint $ 6 milliárd szerint állami Anatolia hírügynökség.

Yildiz és Natig Aliyev, Azerbajdzsán energiaügyi miniszter, majd aláírja a szerződést, a mai nyilatkozatát. A csővezeték lehet kapcsolni a Nabucco, az OMV AG által vezetett projekt tervezett Kaszpi-térség hogy a földgáz az Európai Unió, Yildiz a múlt hónapban.

Források:


No comments:

Post a Comment