Tuesday, March 13, 2012

Hvordan de fant Titanic


 
Hvordan de fant Titanic

I 1983 Tildelt U. S. Navy 's Office of Naval Research (ONR), og senere Office of Naval Technology (ONT), A $ 2.800.000 DSL å bygge et revolusjonerende leting kjøretøy system kalt Argo / Jason. Den første fasen av utvikling som var innsatsen byggingen av Argo søkesystem, en slept bil Utstyrt med dårlig lys nivå TV-kameraer og i stand til å arbeide til dybder på 20.000 fot. Argo ble vellykket testet i sommeren 1985 på Titanic stedet, i luksusskip FØLGE oppdagelse.

Testing av prototypen Jason bilen, en fjernstyrt mye mindre eller tethered kjøretøy heter Jason Jr, og utvikling av et fiberoptisk håndteringssystem for bruk i den dype sjøen var en stor utfordring i 1986. Fiberoptiske kabler, men vanlig i dag, ikke var i bruk i dyphavet og krevde betydelige tekniske fremskritt. Tradisjonell koaksialkabel unlikable med begrenset båndbredde, fiberoptiske kabler tillate overføring av store mengder farge bilder, andre data og makt. Ingen vellykket operert en ROV hadde i svært dypt vann, som normalt brukes for fiberoptiske ledninger system som dette i dyphavet.

Den originale etter pensjonerte Jason var ti år med vellykket drift i 2002 og erstatte med dagens Jason, som kan nå dybder på 6.500 meter (21.320 fot). At bilen, øyeblikket på sjøen i det vestlige Stillehavet, er en del av US National Deep Facility drives av WHOI drukningsdatoen for det amerikanske havet forskningsmiljøene.

Forbedringene til kjøretøyet inkludere elektronikk Flere oppgraderinger og tillegg av et mål akustisk system, som gjør AMPS å kringkaste lyder forbundet med et driftsresultat ubåten Forbedre realismen i treningsmål Presentert til ASW enheter. Den akustiske målet ble forespørsel, Johnston sier: "Fordi ASW mannskap for å finne og bruke sonobuoys å spore ubåtens posisjon. Ved å installere disse oppgraderingene, vil de ha ikke bare trening ved hjelp av visuelle oppdagelse og overflate radarer, men også bruke sonobuoys og andre akustiske systemer. Så hunden AMPS presentere et mer realistisk mål ved å heve nær periskop STI overflaten i noen minutter, noe som gir ASW mannskap Muligheten for å se etter bilen med radar, og deretter submerging, gi dem det akustiske perspektiv. "Johnston la til at flere gjentakelser av den slags trening kunne gjennomføres, simulere ubåt aktivitet i strandsonen området.

Innen november 2001 hadde aksept testing er oppnådd, og bilen ble mottatt av PMRF. Medlemmer Kvalifisert personale divisjon av ITT Så, en entreprenør firma Brukes av anlegget, som driver og vedlikeholder senere AMPS. Etter Aksept, Stilte PMRF å få oppgradere arbeidet gjort på kjøretøyet. "Det første vi gjorde var å forbedre utformingen av elektronikk ved å strømlinjeforme ledninger og plassering av utstyr," Johnston. "Vi gjorde dette for å bedre servicevennlighet, noe som gjør vedlikehold av aggregatet mye enklere. Vedlikehold teknikere kan enkelt finne flere feilsøking sjekkpunkter, spore ledninger, og erstatte defekte komponenter og sensorer. Komponenter ble også omorganiseres og skjermet for å minimere Elektromagnetisk støy og Stock. Vi har også bygget et ekstra sett med elektronikk, så i tilfelle et problem ombord, kan hele elektronikken september byttes ut med ekstra sett, AMPS Minimere nedetid. Mens AMPS er fremdeles online, teknikere reparere elektroniske hund problemet offline. "Den nye elektronikken ble reist under en kontrakt med EG & G og testet for overholdelse ved West Bethesda Operational Code i 5300 elektronikk lab plass.

Kilder:

No comments:

Post a Comment