Tuesday, March 13, 2012

Bērnu koriģēšanas jūsu mājām


 
Bērnu koriģēšanas jūsu mājām

Miljoniem bērnu ir ievainots katru gadu labi savās mājās, lai jūs varētu iet tālu pret saglabājot jūsu bērniem drošs par bērnu korektūras efektīvi. Saskaņā ar ASV Patēriņa preču drošības komisiju, 2,5 miljoni bērnu tiek ievainoti vai nogalināti katru gadu briesmām tiesības savās mājās. Maziem bērniem ir palielināts risks no nejaušas traumas mājās, jo tas ir, ja viņi pavada lielāko daļu sava laika. Tomēr 90% no netīšas traumas bērniem, mājās var novērst bērna korektūras pareizi.

Pasaulē var būt bīstama vieta, jo īpaši ziņkārīgs toddler. Jūs varat padarīt to nedaudz drošāku, pieņemot labākajiem veidiem, kā childproof un indi-proof jūsu mājās. Tāpat, lai aizsargātu jūsu bērnu no ūdens briesmas un bīstamās rotaļlietas, un to, kā sagatavoties ārkārtējām situācijām. Plus, kā saglabāt savu toddler droši automašīnu.

Kad jūs sāksiet bērnam koriģēšanas jūsu mājām ir svarīgi redzēt pasauli, kā jūsu bērns to redz. Nokāpt uz jūsu rokas un ceļgaliem un meklēt potenciālo bīstamību pēc bērna acu līmenī. Katram savas mājas istabā satur tās potenciālajiem apdraudējumiem.

Pirmais darbības virziens ir uz visiem elektrības pieslēgums jūsu mājās un pārliecinieties, ka jūsu ūdens sildītājs ir izklāstīti līdz 120 grādiem, lai izvairītos no nejaušas apdegums traumām. Izmanto visas instalācijas siksnas, kas nāk ar savu bouncy sēdekļiem, augstie krēsli un vienmēr izmantot auto sēdeklis, aizmugures saskaras, kad bērns ir ar automašīnu.

Hanging elektriskās auklas, drapējums velk un ierīces kļūst interesanti toddler. Izmantot aizsargcimdus, plāksnes, lai segtu kloķi uz plīts, DVD atskaņotāji jūsu mājās un pārliecinieties, ka visas lielās grāmatplaukti, izklaides centrus, un iekārtas (plīts un ledusskapis), ir piestiprināts pie sienas, izmantojot L-iekavās.

Visi uzkopšanas, ķīmisko vielu, grima un citus toksīnus, būtu jāizņem no skapjiem. Izmantojiet kabinets slēdzenes un pārliecinieties, ka zāles ir nekad, kur mazulis var saņemt viņiem. Viena ideja, lai saglabātu vannas istabu pie robežas ir uzstādīt augstu atslēga, kas nodrošina, ka tie nevar iekļūt vannas istabā bez uzraudzības. Bērnu vārtus var arī palīdzēt. Izmantojot bērnu vārtus var viegli ļauj jums izveidot pagaidu drošu patvērumu jūsu bērnam vienā istabā, neierobežojot to brīvību izpētīt. Kādā brīdī Jūsu mazulis, kuru vēlaties atvērt un aizvērt visas durvis jūsu mājās, un viens mīļākais mazulis pēdējo reizi ir tukšs atvilktnēm un skapji.

Pārliecinieties, ka jūs nekad vietu mēbeles blakus logus, īpaši logiem ar dangling vadu, ka bērni var kāpt un sasniegt. Iekšējā auklas šo pavedienu pa žalūzijas var arī radīt apdraudējumu, kā jūsu bērni var izvilkt šos looped līnijas un saņemt sapinušies tos kā labi. Tātad, tas ir labs noteikums īkšķis, lai saglabātu visas mēbeles, īpaši gultiņas un gultas, skaidru logu un žalūzijas uz tām attiecas. Drošākais variants būtu instalēt bezvadu žalūzijas, ka darbs pie pavasara rīcību izlaišanas bērnu guļamistabas.

Pārkārtot mēbeles, lai krēsls, dīvāns, sola, vai arī grāmatu plaukts nekad pie loga ar dangling vadu, ka bērni var kāpt un sasniegt. Iekšējā auklas šo pavedienu pa žalūzijas var arī radīt apdraudējumu, kā jūsu bērni var izvilkt šos looped līnijas un saņemt sapinušies tos kā labi. Tātad, tas ir labs noteikums īkšķis, lai saglabātu visas mēbeles, īpaši gultiņas un gultas, skaidru logu un žalūzijas uz tām attiecas.

Ir ārkārtīgi svarīgi, lai jūsu toddler droši automašīnu. Buying auto sēdekļi, uzstādot tos droši, un izvairoties no kopējā auto sēdeklītis kļūdas ir nepieciešams.

Ir labi zināt, ka neatkarīgi no skapja jūsu bērns nonāk jūsu mājā, viņš nevar atrast balinātājs, amonjaku vai kāds no jūsu pamata indīgas tīrīšanas līdzekļus. Vienkārši tikai tie nepieder. Notīriet ar etiķi, trauku ziepes, un cepšanas soda. Ja tas nozīmē, ka jūsu māja nav tik sparkly kā vidējais istabu viesnīcā, lai tā būtu. Jūs labprātāk nav jāuztraucas, ka jūsu vienu gadu vecs, iespējams, nepieciešama medicīniskā palīdzība, jo jūsu fetišs lilija balts javu dušā. Un, protams, vēl viens labs iemesls par apstāšanās nopirkt šo produktu, pirmkārt, ir arī par savu veselību. Tātad tas ir visu gabalu.

Mini blind auklas bieži saņemt aizmirst, kad bērns koriģēšanas jūsu mājām. Tāpat skapji un elektrības pieslēgums, tie ir vēl viens neuzkrītošs vienumu, ka agrāk jums var būt uzskatīts nekaitīgu; kā mātes, tomēr tās ir jāuzskata par potenciālu apdraudējumu. ASV Patēriņa izstrādājumu nekaitīguma komitejas ziņojumu, ka viens bērns mēnesi cieš nejauši žņaugšana jo mini akls auklas.

Avoti:

No comments:

Post a Comment