Sunday, March 11, 2012

Govt nem osztja kilátás Kínában fog támadni Indiában, hogy: PM


Govt nem osztja kilátás Kínában fog támadni Indiában, hogy: PM

Samajwadi Párt vezetője Mulayam Singh Yadav a Házban, amely kérte Van információkat, amelyek lehetővé tették, hogy megtámadják Kínát India és az előkészületek, jelölt ki a határ menti területeken az erre a célra. Azt mondta, a támadások küszöbön áll. Mr. Yadav állította, hogy a szomszédos ország is Brahmaputra folyó megállt a víz áramlását Indiába.

Manmohan Singh miniszterelnök szerdán cáfolta, hogy Kína azt tervezi, nézetek támadni India és azt állította, hogy a politika mind a klubokban, hogy folytassanak párbeszédet a határkérdésekben bár még nem sokat fejlődött az elmúlt időkben Been. "Ezek szerint vannak rendezve végre ügyek területén parancsnokok a két klubokban," mondta Dr. Singh.

Ő válaszolt egy kérdésre a jelentések, hogy a kínaiak létrehozása utánpótlási kikötő közelében, a Seychelle-szigetek az Indiai-óceán szigetország tengerjáró hajókra való részvétel elleni kalóztámadások Afrika műveletek. Peking visszautasította a jelentés, hogy a végén ezt egy katonai bázis.

Singh biztosította a Lok Sabha kérdések órája alatt az India határain Kínával, "a nagy és békés marad." "A kormány nem osztja azt a nézetet, hogy Kína azt tervezi, hogy megtámadja India," mondta Singh.

A miniszterelnök azonban azt állította, hogy ő volt a legmagasabb a biztosítékot a kínai negyed még nincs vége, hogy az áramlás a Brahmaputra vizek Indiába.

Singh elismerte, hogy voltak betörések Kínából mely területeit tartja India is részt vesz STI Territory. Kína azonban eltér India állítása ebben a kérdésben.

A miniszterelnök kijelentette, hogy India követte a politikát való párbeszéd és a jó kapcsolatok Kínával és az egykori NDA aláhúzott kormány, melyet szintén Ezzel a politikát folytatta.

Mindkét Dr. Singh mondta klubokban haladást ért tárgyalásokat néhány 2005-ben és azt követően, de az utóbbi időkben nem nagyon értek.

Források:


No comments:

Post a Comment