Tuesday, March 13, 2012

Україна політичне суперництво відправлені в суди: Тимошенко судових


 
Україна політичне суперництво відправлені в суди: Тимошенко судових

Київський суд відхилив прохання звільнити лідера опозиції Юлії Тимошенко з-під варти під час судового процесу в зловживанні службовим становищем. Росія здивувала багатьох, сайдинг з колишнім прем'єр-міністром.

Тимошенко, найпотужніший з лідерів опозиції в Україні, відбулася у неповазі до суду за кримінальне переслідування сказала, що вона порушена процедура, відмовляючись співробітничати і образу судді, назвавши його "маріонетковим" президента Віктора Януковича.

Прокурори кажуть, що вона уповноважена, без затвердження кабінету, 10-річну угоду, яка майже подвоює ціну, яку Україна платить за газ Росія, після так званої газової війни, коли Москва припинила поставки в її південно-західних сусідів.

Обвинувальний висновок складає близько г-жа Тимошенко, уклавши газову угоду з Москвою на початку 2009 року незабаром після перерви Росія поставляє газ, що призвело до кризових умов в деяких частинах ЄС. Є й інші звинувачення в надмірній витрат на державні закупівлі машин швидкої допомоги та antiflu вакцин і за неправильного витрачання коштів Кіотського кредитів на пенсії. Неможливо, щоб за межами

спостерігача мають вигляд на звинувачення, такі як ті, що стосуються надмірного витрачання коштів.

Судових слуханнях, які почалися в п'ятницю, третього судового засідання розпочав проти Тимошенко в Україні. Перший випадок розглядається розкраданні коштів, отриманих від продажу квот на викид вуглецю для фінансування пенсійних виплат, а другий був пов'язаний з купівлею партії машин швидкої допомоги за завищеними цінами. Третій набір звинувачень ставляться до покупки газу і подальшої угоди про транзит між Україною і Росією, що Тимошенко підписала прем'єр-міністром в 2009 році. Прокуратура звинувачує колишнього прем'єр-міністра зловживання владою, якій вони стверджують, пошкоджених в Україну фінансових інтересів. Вони не претендують Тимошенко особисто виграли від угоди. Українська влада зараз прагнуть зміну контрактів, хоча до цих пір вони не увінчалися успіхом.

Зал суду, де проходив процес був відносно невеликий і не міг вмістити всіх тих, хто хотів стати свідками судового розгляду. Посол Європейського Союзу в Україні Жозе Мануель Пінту Тейшейра, назвав умови в залі суду "нелюдськими", як він покинув будівлю суду в п'ятницю близько полудня. Дипломат додав, що він був не в змозі політично оцінювати справи.

Раніше в цьому третій тиждень червня Тимошенко заявила, що вона звернулася до Європейського суду з прав людини для захисту. Екс-прем'єр поскаржився, що справи проти неї були політично вмотивованими. Вона не повідомила все ж, якщо суд прийняв позов. Про оборону п'ятницю Тимошенко попросила суд зняти судити, але суд відмовив.

Чинний український президент Віктор Янукович категорично заперечує будь-які політичні мотиви справи і сказав, що тільки суд може виключити, що Тимошенко винен у злочинах, вона звинувачується в. "Слідчі підготували свої доповіді і оборони, безсумнівно, підготували свої аргументи. І я думаю, ми побачимо, хто правий, а не так у відкритому судовому засіданні, а потім ми зможемо робити висновки ", Янукович сказав на недавній прес-конференції в Страсбурзі.

Суду пані Тимошенко йде в поворотний момент для України з точки зору відносини країни з Європейським Союзом і Росією. Україна розраховує укласти двосторонні торговельні та угоди про асоціацію з Європейським Союзом, хоча переконання пані Тимошенко в тому, що багато хто вважає політично вмотивованим справа може зірвати ці плани. Крім того, Україні показала велику незалежність від Москви в останні місяці, але прем'єр-міністр Росії Володимир Путін оголосив про свій план, щоб повернутися на пост президента, здатності Києва провести жорстку лінію проти впливу Росії може бути також підходить до кінця.

Парламентська Асамблея Ради Європи стурбована випадок: лідер фракції своїх християнських демократів заявив 26 травня, що "політично мотивоване переслідування опозиції, зокрема, Тимошенко, не відповідає європейським стандартам ..." Європейський парламент. прийнятий 9 червня резолюцію у справі Юлії Тимошенко та інших колишніх членів українського уряду (в тому числі колишній міністр внутрішніх справ Юрій Луценко). У цій резолюції висловлюється стурбованість "з приводу зростання виборче переслідування цифри від політичної опозиції в Україні».

ЄС і Україну прагнуть доводити до кінця угоди про асоціацію, у тому числі як частина його глибоке і всебічне Угода про вільну торгівлю (DCFTA), з груднем вигляд, що встановлений термін для підписання цього Договору.

З питання про газ угод і конституційності, власний рекорд Президента Януковича в офісі можна відзначити, в тому числі угоди він зробив з Москвою протягом декількох днів після вступу на посаду, які торгуються короткострокові знижка ціни на газ для довгострокового розширення оренда порту Sebastapol на Чорноморський флот Росії. Газова угода не вистачало прозорості як з точки зору його ефективного економічну цінність і з точки зору, які повинні були бути кінцевими бенефіціарами у відносинах між державою,

різних торгівлі газом осіб, а також різні споживають газ промислових корпорацій, деякі з яких були прихильниками виборів Януковича і президента. Хоча пані Тимошенко пред'явлено звинувачення за прийняття процедурних ярлик, Президент Янукович показує себе як чемпіон виконавчої ярлики, навіть у питаннях, таких, як стратегічне значення довгострокової оренди Sebastapol військово-морську базу в Росії.

Джерела:

No comments:

Post a Comment