Sunday, March 11, 2012

Brazil szövetségi bíróság november át közelíthető meg olajfolt a Chevron


Brazil szövetségi bíróság november át közelíthető meg olajfolt a Chevron

Brazil Szövetségi ügyészek megkereste egy amerikai bíróság azt követelik, hogy olaj-óriás, a Chevron és a Transocean rig vállalkozó tartósan megállítani olajfúró Brazíliában és fizetni Mindkét R 20 milliárd dollár kártérítést. Az ügyészek Javasolt intézkedések követik a múlt havi szivárgó olaj, amely körül látta hordó olaj szivárgás 3,000

Eddig mind a Chevron és a Transocean állítják hivatalosan bejelentette Nem voltak a jogi lépéseket, és ezért minden megjegyzést az üggyel kapcsolatban nem sikerült.

Államügyész Eduardo de Oliveira Santos szerint a két vállalat, amelyeket be kellett álltak rendelkezésre környezeti Bizonyított tervezés és irányítás, nem volt megfelelő készenléti tervet készítette, és nem tüntette fel az Országos Kőolaj Ügynökség (ANP). öntsön partjainál Rio de Janeiro állam.

Az ilyen kemény büntető intézkedéseket széles körben tekintik érdekeit sértő lenni Brazília és várhatóan nem hajtható végre. Ugyanakkor Ali Moshiri elnöke, a Chevron a latin-amerikai kutatási és termelési egységet, azt mondta újságíróknak: "Elkötelezettek vagyunk, hogy Brazília," "Továbbra is együttműködik a szövetségi kormány Brazília, az összes hivatalaiban."

források:


No comments:

Post a Comment