Tuesday, March 13, 2012

Les exportacions de productes xinesos va millorar al setembre


 
Les exportacions de productes xinesos va millorar al setembre

Les exportacions de la Xina es val 169.600.000 de dòlars al setembre de 2011. Creixement de les exportacions ha seguit sent un component important donar suport al ràpid creixement econòmic de la Xina. Les exportacions de béns i serveis constitueixen el 39,7% del seu PIB. Les exportacions de la Xina més importants són: màquines d'oficina i equips informàtics, equips de telecomunicacions, maquinària elèctrica i peces de vestir i roba. Xina, el major mai un problema col · locar-mercats d'exportació són la Unió Europea, Estats Units, Hong Kong, Japó i Corea del Sud. Aquesta pàgina inclou: les exportacions de la Xina gràfic, les dades històriques i notícies.

Comerç exterior de la Xina en els primers nou mesos va ascendir a 2,15 bilió de dòlars EUA, un augment d'any en any de 37,9 per cent, el GAC en un comunicat a la seva pàgina web.

Beijing va dir que les seves reserves de divises van augmentar 194.000 $ milions al setembre a un rècord de US $ 2,65 bilió, molt més que els economistes havien pronosticat. Xina ja hi havia, de moment, el món, el més gran mai un problema col · locar les reserves de divises.

Els guanys mostren que la Xina, convertint-se en protagonista de ràpid creixement en l'economia dels resultats enormes quantitats de capital estranger continuen arribant al país, el que complica Beijing, convertint-se en protagonista polítiques econòmiques i amenaça amb alimentar la inflació i les bombolles d'actius.

L'administració d'Obama i alguns membres del Congrés estan pressionant a la Xina per moure més ràpidament a apreciar la seva moneda, amb l'esperança que aquesta mesura temperament exportacions xineses, fent-les més costoses, mentre que reforçar les exportacions nord-americanes a la Xina.

dir que enormes superàvits comercials estan contribuint als desequilibris mundials que han perillós implicacions a llarg termini per a l'economia global, la creació de grans excedents en algunes regions, mentre que altres s'enfonsen en l'augment del deute.

No obstant això, les exportacions de la Xina continuaran creixent a mesura que la demanda dels països desenvolupats segueix sent forta i l'economia mundial no experimentarà una recessió de doble caiguda

Com ha aconseguit la Xina, aquest fenomenal creixement de les exportacions  Estudis recents posen en relleu la sofisticació de les seves exportacions, la diversificació de la seva mix de productes, i el creixement de noves varietats.

El valor de donar suport als exportadors, la Xina ha elevat afegit devolucions d'impostos a les exportacions en diverses ocasions en l'últim any, l'augment de les devolucions d'impostos i l'assegurança de crèdit a l'exportació millorada.

Les exportacions de la Xina més importants són: màquines d'oficina i equips informàtics, equips de telecomunicacions, maquinària elèctrica i peces de vestir i roba. Xina, el major mai un problema col · locar-mercats d'exportació són la Unió Europea, Estats Units, Hong Kong, Japó i Corea del Sud. Aquesta pàgina inclou: les exportacions de la Xina gràfic, les dades històriques i notícies.

El banc central xinès es va comprometre el 19 de juny per augmentar la flexibilitat de la taxa de canvi del iuan.

El valor del iuan va assolir un nou rècord contra el dòlar dels EUA el dimecres amb la taxa de paritat central del iuan en el conjunt de 6,6693 per dòlar dels EUA

Fonts:

No comments:

Post a Comment