Sunday, March 11, 2012

Az illegális migránsok száma az USA-ban letartóztatták, a mexikói határ már meredeken


Az illegális migránsok száma az USA-ban letartóztatták, a mexikói határ már meredeken

US Customs and Border Protection nemrég megjelent adatok bemutatása, a letartóztatottak száma próbál átkelni az USA-Mexikó határ le élesen. A Department of Homeland Security szerint a Border Patrol 327,577 illegális bevándorlókat elfogták mentén az USA-Mexikó határ pénzügyi év 2011. Ez meg 24 százalékkal az előző évhez képest és a legalacsonyabb szint 39 éves, az USA szerint

Vámügyi és Határvédelmi. Egy csepp Mexikóban a születési arány, több lehetőséget Mexikóban, legyengült amerikai

Illegális bevándorlók letartóztatása át a déli kísérletet arra, hogy esett az amerikai határ nem látott szintre, mivel a 1970-es évek elején, a történelmi elmozdulás a vitát, hogy sikerült átalakításának bevándorlási reform.

Szerint a Pew Hispanic Center, 11.2 millió "illetéktelen" bevándorló él az Egyesült Államokban, egyenlő 3,7%-a az ország lakosságának.

Az illegális migránsok száma a határon letartóztatták Has Been csepegés az elmúlt néhány évben, de úgy tűnik, hogy le több mint 25 százaléka ebben az évben.

A pénzügyi év 2006-ban 1.071.972 letartóztatásáról illegális bevándorlók több államhatár területén szerint a Vám-és Határvédelmi (CBP). Az illegális bevándorlók száma letartóztatták HAD nem 705,005, 2008-ban és a tavalyi 447,731 számadatot, CBP adatai szerint. Ezek a számok 58%-os csökkenés képviselői 2006-2010.

Párosul népszámlálási adatok és a munka a két ország, a történelmi özönvíz mexikói migráció északi úgy tűnik, hogy lassult csordogált. "Elértük a pont, ahol az egyensúlyt mexikóiak költözött az Egyesült Államokba és a Mexikóba visszatérve lényegében nulla," mondta Jeffrey Passel, demográfus a vezető a Pew Hispanic Center.

Úgy tartják, hogy a globális gazdasági válság nagy szerepet játszott a csökkenő rendelkezésre álló munkahelyeket. Ez már egy másik komponens elriasztja az erőszak Mexikóban Volna Sokan, akik utaznak Mexikóba, hogy végig az amerikai határon.

GOP elnöki versenyző Mitt Romney és Newt Gingrich Have Been edző mérkőzés több mint 11 millió ember él becsült illegálisan az Egyesült Államokban. Gingrich szerint lenne szívtelen, hogy kiugrik a bevándorlók, akik dolgoztak a családok és az itt felvetett évekig, míg Romney Gingrich felrobbantották támogatását támogató "amnesztiát" az illegális lakosok azonban nem adott egyértelmű választ, hogy mit szeretnék csinálni.

A kongresszus átfogó bevándorlási reformra kiszorul, Stuck azok között, akik nem engedték, hogy továbbra is illegális bevándorlók és mások, akik törekednek, mint Obama elnök, hogy hozzon létre egy "út", jogi státusz, de nem feltétlenül állampolgárságot.

Minél alacsonyabb a száma aggodalmai támogatja Obama adminisztráció azon állítását, miszerint a határ sokkal biztonságosabb, mint valaha. Ugyanebben az időszakban, amelyek mentén letartóztatások lement az USA-Mexikó határon száma ügynökök ott van helyezve megduplázódott. Az Obama-kormányzat felelős a történelmi számú deportálások. A legutóbbi adatok a Bevándorlási és Customs Enforcement Agency (ICE) mutat, hogy közel 400,000 egyének között deportáltak 2010 október és 2011. Szeptember

Források:


No comments:

Post a Comment