Sunday, March 11, 2012

Olcsóbb lakások gazdaság által leginkább sújtott a válság lakhatás és származékaik


Olcsóbb lakások gazdaság által leginkább sújtott a válság lakhatás és származékaik

Az árak széles körben terjed a főbb piacokon. Atlanta alacsony szint lakások alatt $ 122,533, és a magas szint fölött kezdődik $ 221,679 szerint az S & P legújabb definíció szerint a márciusi adatok. A San Francisco, az S & P tartományok alatt $ 312,546 $ 573,577 felett.

A San Francisco, például low-end lakások száma közel megháromszorozódott az ár előtt tetőzik, míg a high-end lakások előtt még csak nem is dupla tetőzött, az adatok. Mielőtt a ház összeomlik, a hitelezőknek tett elérhetővé kölcsönt az alacsonyabb jövedelmű háztartásoknak, a kereslet és az árak stoked Melyik az olcsóbb lakások.

Tiszta Capital, értékelési és elemzési cég Truckee, Kalifornia, elemezte a piacot az "szintek." Clear Capital még nem találta meg mindazok, akik Fell rétegek ugyanekkora összeggel. Az átlagos középkategóriás ház csökkent értékének 41%-kal, míg otthon az alacsony szint Fell 46,3%. Homes a felső szint, bár elveszíti 26,8%-értékük, mivel a baleset.

Egy év múlva az április 30, 2010, lejárt a szövetségi adó-hitel program vásárlás ösztönzése, a piac mutat New Jersey események széleskörű gyengeség a legelérhetőbb árfekvésben.

Szerint az új jelentés a Otteau Értékelési csoport, amely elemzi a tőzsdei statisztikai adatok több, a kínálat a leltározás kérve árak eladatlan alatt $ 400,000 ben 26 százalékkal nagyobb, mint tavaly ebben az idő.

Abszolút értékben a várakozás szerint az eladók a lakások alatt 400000 $ tettél Nothing But növekedését. Ami a lakások ára a 400.000 $ a $ 600,000,-ellátás 17 volt eladatlan készletek százalékkal nagyobb, mint tavaly ebben az idő. A kép gyakorlatilag nem változott a lakások ára a 600.000 $ 1 millió dolláros

High-end lakások néhol arc árnyomás, amikor a Fannie Mae és a Freddie Mac kisebb a hitelösszeg Ők megveszik a hitelezők. A vásárlások finanszírozásában segít azáltal, hogy a jelzáloghitel-piaci hitelezők számára, hogy eladja a hitelek teszik, hanem tartjuk őket. A korlátokat Fannie és Freddie kölcsön vásárlások emelték 2008 végén a pénzügyi válság közepette, hogy ösztönözze jelzáloghitelezés magas költségű piacokon.

Alacsony jövedelmű területeket sújtotta a nehezebb is Foreclosures, ami húzza lefelé az árakat. Az átlagos arány az elmúlt évben befejezett Foreclosures az alacsony jövedelmű környékek több mint kétszerese volt, hogy a magas jövedelmű szomszédságában, a Center for Housing közös Tanulmányok becslések.

Például, a medián eladási ár októberben otthonra Fernley WAS $ 82,100, lefelé 17 százalékkal az ugyanabban a hónapban 2010-ben. A Dayton, új építésű lakások értékesítése keretében a $ 100,000-küszöböt. "Most minden bizonnyal jó idő a vásárlásra - rengeteg lakások a piacon, és sok nagy részére első alkalommal homebuyers. Van egy csomó új építésű Daytonban, és a kamatlábak, ahogyan ez jó idő a vásárlásra. "

Ha a befizetés 863 $ havonta, amiben minden megvan, és ugyanaz a alaprajzi 3 Doors Down VOLT bérleti dollárért 1200. Miért Vásárolna  Mikor lehet vásárolni a kevesebb, mint az lehet bérelni, ez egy csodálatos időt.

Források:


No comments:

Post a Comment