Sunday, February 26, 2012

Wat u moet doen als je bevallen van je vijfde kind en het leven op Zijn Werkloosheid controleren


Wat u moet doen als je bevallen van je vijfde kind en het leven op Zijn Werkloosheid controleren

Wat u moet doen als u als uw man maakte 52.000 dollar een jaar als een vloer-installatie voorman voor de All-American Flooring. Voordat de vloer bedrijf hit problemen en ik kreeg Financiële ontslagen na zeven jaar dienst. Elke dag zou de man vraagt ​​zijn vriendin, nu zijn vrouw, om een ​​beetje extra van wat ze hadden voor het diner te maken. Hij had pak het op en uitdelen van voedsel door het raam van zijn Chevy Tahoe aan de mannen die niet konden veroorloven om te eten.

Nu de familie had in te krimpen van hun zes-kamer woning in de Poconos, drie keer verhuizen in een maand, verkopen de truck om de rekeningen te betalen en eindigen in begeleid wonen, met dank aan Lackawanna County.

Maar je bent niet alleen in deze situatie. U bent slechts een van de ruim 11.340 huishoudens die in armoede leven in Lackawanna County, volgens de Amerikaanse 2008-2010 communautaire enquête dit najaar.

"Op dit moment, we leven op historische Werkloosheid controleren," zei mevrouw Allen, 27, die geboorte gaf aan hun vijfde kind, Jeff Jr, op september. 2. "Dit is de langste die we ooit hebben al zonder inkomen."

Bron:

No comments:

Post a Comment