Friday, February 24, 2012

Михайло Горбачов коментарі стосовно недавніх повстаннях до-


Михайло Горбачов коментарі стосовно недавніх повстаннях до-

Михайло Горбачов радянського державного діяча, який служив на посаді генерального секретаря Комуністичної партії Радянського Союзу з 1985 до 1991 року. Закінчив Московський державний університет в 1955 році зі ступенем в області права. Поки він був в університеті, він вступив до Комуністичної партії Радянського Союзу, і незабаром becam У ньому дуже активно. Другий Горбачов навчався ступеня Ставропольського сільськогосподарського інституту (1964-67) і в 1970 році був призначений першим секретарем Ставропольського краю. Його роботи на цій посаді вражений Юрій Андропов, на той час голова Комітету державної безпеки (КДБ). Андропов використовуватися для просування кар'єри Його значний вплив Горбачова.

Після смерті Черненко в 1985 році Горбачов був обраний до ЦК на пост Генерального секретаря Комуністичної партії. Як лідер партії він відразу ж Бега змусити більш консервативні члени ЦК подати у відставку. Він сказати Замінено більше молодих чоловіків, які поділяли бачення історичних реформ.

Михайло Горбачов в якості глави Радянського Союзу в середині 1980-х, початку реструктуризації радянської економічної та політичної політики. Горбачов хотів принести Радянського Союзу до рівня, порівнянного з капіталістичними економічного таких країнах, як Німеччина, Японія та Сполучені Штати. Для цього achie Горбачов децентралізованого управління і закликав економічного Підприємства стати самофінансування. Економічна бюрократія, побоюючись втрати своєї влади і привілеїв, перешкоджає велика частина історичної програми.

Одночасно Горбачов запропонував скорочення прямої участі партійного керівництва в управлінні країною і підвищення органом місцевого самоврядування. У 1988 році новий парламент, з'їзд Рад народних депутатів, була створена. Подібні з'їзди були створені в кожній радянської республіки, а також. Вперше вибори в Виборці Ці органи Вистава йде з вибором кандидатів, у тому числі не комуністи, хоча і Комуністичної партії продовжували домінувати системи. Він був ініціатором гласності Також якос посадових осіб Допустима критику уряду і засобів масової інформації дозволило вільніше розповсюдження новин та інформації.

Новостворені З'їзду народних депутатів (1989), проголосували в березні 1990 року, до кінця контроль комуністичної партії над державою і обрали Горбачова виконавчий президент. У 1990 і 1991, проте, реформи привід у глухий кут, а Горбачов з'явився лаятися пом'якшення залишилися прихильники жорсткої лінії, які були незадоволені погіршенням радянської імперії і зростаючої маргіналізації комуністичної партії. Невдалою боротьби з Горбачовим перевороту прихильників жорсткої лінії в серпні 1991 року більш широкі повноваження президента перейшли російською республіки, Борис Єльцин, і значно прискорена зміна. Горбачов розпустив Комуністичної партії Незалежності, гранти країн Балтії, і запропонував набагато слабкіше, головним чином економічного Федерації Серед інших республік. З утворенням Співдружності Незалежних Держав у травні. 8, 1991 р., федеральний уряд Радянського Союзу becam зайвого, а з травня. 25, Горбачов склав з себе повноваження президента.

Також він дав зрозуміти, що більше не будуть перешкоди в Національні поліцейські з інших країн у Східній Європі і в 1989 році оголосила про виведення радянських військ з Афганістану. До 1989 року він Хадда Бро про кінець радянської окупації Афганістану і Хадда санкціонував кінця комуністичної політичної монополії на владу в Східній Європі.

Усвідомлюючи, що "не буде заперечувати проти Горбачова в радянських танків були демонстрацій проти комуністичних урядів у Східній Європі. Протягом наступних кількох місяців були комуністами відсторонений від влади в Польщі, Угорщині, Болгарії, Румунії та Східної Німеччини.

Спроби Горбачова провести реформи, а також зустріч на вищому рівні з президентом Сполучених Штатів Рональд Рейган і його переорієнтації радянської Стратегічні цілі сприяло закінчення холодної війни, складу політичного панування комуністичної партії Радянського Союзу, і призвело до Розпад Радянського Союзу.

У серпні 1991 року, і після перевороту прихильників жорсткої лінії, Горбачов склав з себе повноваження генерального секретаря КПРС, і розчинені в ЦК. 25 грудня 1991 він пішов з поста президента, коли Радянський Союз розпався.

За внесок у зниження Сходом і Заходом, він був удостоєний в 1990 Нобелівської премії миру. До 1990 року, проте, перебудови програми Горбачова Хадда не в змозі забезпечити значне поліпшення в економіці, і ліквідація політичного та соціального контролю Хадда випущений прихованих етнічних і національних напруженості в країнах Балтії, в республіках Вірменії, Грузії, Україні і Молдова.

Пізніше, в 1992 році, а після отримання Нобелівської премії миру, він becam глава Фонду соціальних, економічних і політичних досліджень, який був заснований після серпневого путчу.

Коментуючи арабської весни QUOTED Горбачов говорив:

"У цих країнах Used To Be немає реальної демократії. Там були клани при владі, які повністю becam окостенілі, скам'янілі, від 20 до 40 років. І цей гнів знаходить звалили. Таким Це означає, що або військовий був при владі, або були царями у владі, і царі Але дійсно може брати участь в процесі демократизації, а, зламав, якщо хотів. Якщо кожна окрема країна саме для себе.

"Що тільки що відбулося в Північній Африці має стати уроком для всіх інших. Ніколи не повинні стати суспільство як ставок зі стоячою водою, без руху. Це найголовніше. І другий урок, люди не будуть миритися з демократія впроваджується бомбами і танками. Ні НАТО, ні інші Буде піти безкарними. Один не забуває щось подібне. Є багато уроків, які слід витягти  з  арабських  весни. "

Джерела:

No comments:

Post a Comment