Sunday, February 12, 2012

De verificare copilul acasă


De verificare copilul acasă

Milioane de copii sunt răniţi în fiecare dreptul de ani în propriile case, astfel încât să puteţi merge un drum lung spre păstrare în condiţii de siguranţă de către copilul dumneavoastră de verificare copil în mod eficient. Potrivit Unite, Consumer Product Safety Commission Statele, 2,5 milioane de copii sunt răniţi sau ucişi în fiecare an de pericole chiar în propriile lor case. Copiii mici sunt la risc crescut de leziuni accidentale în casă, deoarece acest lucru este în cazul în care îşi petrec majoritatea timpului lor. Cu toate acestea, 90% din leziunile traumatice accidentale la copii în casă poate fi prevenit de către copil de verificare corect.

Lumea poate fi un loc periculos, mai ales pentru un copil curios. Puteţi face un pic mai sigur, prin adoptarea celor mai bune moduri de a childproof otravă şi-dovada de origine. De asemenea, pentru a proteja copilul de pericolele de apă şi jucării periculoase, şi cum să se pregătească pentru situaţii de urgenţă. Plus, cum să păstreze copilul în siguranţă în maşină.

Când începeţi de verificare copilul acasă este important pentru a vedea lumea aşa cum o vede copilul dumneavoastră. Stai jos pe maini si genunchi şi căutaţi pentru pericole potenţiale la nivelul ochilor unui copil. Fiecare cameră din casa dvs. conţine de pericolele potenţiale proprii.

Primul curs de acţiune este să acopere toate prizele electrice din casa ta şi asiguraţi-vă că încălzirea dvs. de apă este stabilit la 120 de grade pentru a evita leziunile accidentale opărire. A putea folosi toate curelele de harnaşament care vin cu numărul de locuri bouncy dvs., scaune înalte şi de a folosi intotdeauna un scaun de masina, cu care se confruntă din spate, atunci cand bebelusul este in masina.

Agăţat de cablurile electrice, draperii trage şi aparate să devină interesant pentru copil. Utilizaţi plăci de protecţie pentru a acoperi butoane de aragaz, DVD playere în casa ta şi asiguraţi-vă că toate rafturile mari, centre de divertisment, şi aparate (aragaz şi frigider) sunt anexate la perete folosind L-paranteze.

Toate produsele de curăţenie, produse chimice, machiaj si alte toxine ar trebui să fie scos din dulapuri. Folosiţi încuietori cabinet şi asiguraţi-vă că medicamentele nu sunt niciodată în cazul în care un copil le poate obţine. O idee de a păstra baie în afara limitelor este de a instala un sistem de blocare de mare care să asigure că nu pot intra în baie nesupravegheat. Pat pentru porti poate ajuta, de asemenea. Utilizarea porti copilul poate permite cu uşurinţă să creeze un refugiu temporar în condiţii de siguranţă pentru copilul dumneavoastră într-o singură cameră, fără a restrânge libertatea de a explora. La un moment dat copilul va dori sa deschide şi închide fiecare uşă în casa ta şi un favorit trecut timp copilul este gol sertare şi dulapuri.

Asiguraţi-vă că n-ai loc mobila langa ferestre, mai ales ferestrele cu un cablu dangling încât copiii să poată urca şi de a ajunge. Cabluri interior că firul prin blind-urile pot prezenta, de asemenea, un pericol, astfel cum copiii dumneavoastră se pot scoate aceste linii curbat, şi de a lua încurcate în ele, de asemenea. Deci, este o regulă bună de degetul mare pentru a păstra toate mobilier, în special în leagăne şi paturi, clară a ferestrelor şi blind-urile care le acoperă. Cea mai sigura optiune ar fi sa instalati jaluzele fără fir care funcţionează pe o versiune de primăvară-acţiune în dormitorul copiilor.

Rearanjarea mobilierului, astfel încât un scaun, canapea, banc, sau biblioteca nu este aproape de o fereastră cu un cablu dangling încât copiii să poată urca şi de a ajunge. Cabluri interior că firul prin blind-urile pot prezenta, de asemenea, un pericol, astfel cum copiii dumneavoastră se pot scoate aceste linii curbat, şi de a lua încurcate în ele, de asemenea. Deci, este o regulă bună de degetul mare pentru a păstra toate mobilier, în special în leagăne şi paturi, clară a ferestrelor şi blind-urile care le acoperă.

Este extrem de important pentru a păstra copilul dumneavoastră în condiţii de siguranţă în maşină. Cumparare scaune de masina, instalarea lor în condiţii de siguranţă, şi de a evita greşelile comune scaun auto este necesar.

Este bine să ştiţi că indiferent de ceea ce dulap copilul tau are in casa ta, el nu va găsi înălbitor, amoniac sau la oricare dintre dumneavoastră de curăţare de bază otrăvitoare. Pur si simplu doar nu le proprii. Curăţenie cu oţet, detergent de vase, şi de bicarbonat de sodiu. Dacă asta înseamnă casa ta nu este la fel de stralucitoare ca o cameră medie la un hotel, aşa să fie. Nu aş face griji mai degrabă faptul că dvs. de un an-vechi ar putea necesita ajutor medical din cauza fetiş pentru mortar alb ca un crin în duş. Şi, desigur, un alt motiv bun pentru a opri să cumpere acele produse în primul rând, este, de asemenea, pentru propria sănătate. Deci, totul dintr-o bucată.

Cabluri Mini orb obţine adesea trecute cu vederea atunci când de verificare copilul acasa. Ca şi dulapuri şi prize electrice, ele sunt un alt element în umbră faptul că, în trecut, este posibil să fi considerate inofensive, ca un părinte, cu toate acestea, acestea trebuie să fie tratată ca un pericol potenţial. SUA siguranţa produsului de consum comision rapoarte care un copil suferă de o lună o strangulare accidentală din cauza corzilor mini orb.

Surse:

No comments:

Post a Comment