Sunday, February 26, 2012

Rural land i Kina controversialist


Rural land i Kina controversialist

Rural land controversialist øker og sprer seg til den ubebygde vest i landet, ifølge en meningsmåling publisert i oktober i et blad som drives av Xinhua nyhetsbyrå.

Media rapporter sier at demonstranter angrep offentlige bygninger i Sør-Kina i protest over land anfall.

Kommunal-kontorer sløyd i Wukan Were, en av en klynge av forsteder i Lufeng, en by på 1,7 millioner, med knuste møbler, knuste glass og papirer strødd rundt på gårdsplassen. Var en politistasjon øde, knuste vinduene Shattered and Its tegn.

Hundrevis av landsbyboere i forstaden Signert et hvitt banner, krevende avkastningen beslaglagte swathes av landet de siste årene.

Den controversialist i et land hvor regjeringen eier alle land Legally har gytt protester, kamper med politi, fengsel og selvmord, og skapte en tilbakevendende headach for det regjerende kommunistpartiet, besatt med Stability.

"Vi har ikke Våpen og Armour, ei heller kan jeg reprodusere w for styrke, men vi har tallene for å beskytte våre landsbyen og bor i den," sa en representant fra Farmer Who Wukan rettet en jublende folkemengde via høyttaler.

Som Kina raskt moderniserer, har wrenching endringer stoked titusener av såkalte "mass hendelser" hvert år på landsbasis. Myndighetene Slike ofte aksjon mot dissens raskt, inkludert sensur rapporter, redd for problemer proliferating.

Det er også rapporter om en runde med industriell controversialist enn lønn og fordelene ved eksport hubber i. Slik som Guangdong, som oversjøisk etterspørsel etter kinesiske varer amid svekker en svak vestlig økonomi.

Kilder:

No comments:

Post a Comment