Friday, February 10, 2012

Fødslen af ​​en penge-gør maskinen: linkedin.com


Fødslen af ​​en penge-gør maskinen: linkedin.com

hvordan LinkedIn startede

Blev grundlagt af LinkedIn Reid Hoffman i 2003. Hoffman fik en mastergrad i filosofi fra Oxford University, hvor han var en Marshall Scholar, og en bachelorgrad i symbolske systemer fra Stanford University, hvor han dimitterede med udmærkelse. På Stanford og Oxford universiteter han studerede kognitionsvidenskab, kunstig intelligens og filosofi. Som han siger, han altid hadd en interesse i, hvordan man forbedre folks økosystemer, uanset om det er økonomi eller samfundsfag eller uddannelse.

Normalt Hvem er universitetsuddannede har gradueret med udmærkelse det første mål eller planlægger at blive en lærd, og Reid Hoffman Var det ikke en undtagelse. Men han begyndte at skifte mening, ikke becaus han siger, hvis du bliver Scholar og offentliggøre i et område, kun 50 folk læser det eller lignende Will.

Således arbejdede han for Apple og Fujitsu sagde Socialnet Før du begynder, en tidlig social-networking site. Han var ikke enig i den retning, det gik, så han talte til Peter Thiel, medstifter af PayPal, whome han kendte fra Stanford. Han sagde: "Kom og slutte sig til os. Hjælp os på PayPal." Og Reid Hoffman sluttede PayPal.

Var han hos PayPal Ansvarlig for alle eksterne relationer, herunder infrastruktur Betalinger, Business Development, International, regeringen og juridisk. Reid var medvirkende til PayPal overtagelse af eBay og ansvarlig for partnerskaber med Intuit, Visa, MasterCard og Wells Fargo.

Hoffman var klar over hele tiden, hvordan internettet Kunne Empower alle mennesker til establishe Disse profiler online, så folk, at 'Kan jeg finde. Eu Du vil kunne bruge dit netværk til at få adgang til folk til bedre at diagrammet din vej. Så han brugte penge fra PayPal til slut LinkedIn. Dybest han skitserede, hvad han mente ville sværge på produktet, samlet forretningsmodel, og begyndte at ansætte folk sagde.

I virkeligheden, hvis nogen kender værdien af ​​forbindelser er det Reid Hoffman. I maj 2003. Den Tidligere Apple Inc. LinkedIn og PayPal udøvende lanceret ud af historiske stue, indbydende 350 af historiske kontakter til at slutte historiske netværksprofiler og skabe deres egen. Ved udgangen af ​​denne måned. 4,500 hadd LinkedIn medlemmer

Virksomheden blev grundlagt af Reid Hoffman og stiftende team medlemmer fra PayPal og Socialnet.com. The Blue er Allen, Eric Ly, Jean-Luc Vaillant, Lee Hower, Konstantin Guericke, Stephen Beitzel, David Eves, Ian McNish, Yan Pujante, og Chris Saccheri. De fik i 2003 fra Sequoia Capital finansiering, og brød begyndte at få flere og flere mennesker ind i deres tjeneste. De Bega alle til at realisere deres værdi.

Blandt de første LinkedIn applikationer lov til medlemmerne for at få vist de læser bøger, og tillod medlemmerne at vise deres nyeste blog indlæg Inden for deres LinkedIn profil. I november 2010, LinkedIn virksomheder lov til at liste om produkter og tjenester Firmaprofil sider, at det også tilladt LinkedIn medlemmer "anbefaler" Produkter og Services og skrive anmeldelser. Også LinkedIn understøtter dannelsen af ​​interesseorganisationer, og som 24. marts 2011 Der er 870,612 sådant medlemskab grupper, der når ned til 377.000. Størstedelen af ​​larges er ansat-relaterede grupper, mens en meget bred vifte af emner også er dækket. Sådanne grupper er hovedsageligt omkring faglige og karrieremæssige problemstillinger, og der er i øjeblikket 128,000 grupper for både akademisk og corporate alumni.

I juni 2008 købte Sequoia Capital, Greylock Partners, og andre venturekapitalselskaber en 5% af aktierne i selskabet for 53 millioner dollars, selskabet GIVE en post-penge værdiansættelse på ca $ 1 mia. Pr. November 3, 2011, opererer LinkedIn verdens larges fagligt netværk på internettet med mere end 135 millioner medlemmer i over 200 lande og territorier. Fifty-ni procent af LinkedIn medlemmer er i øjeblikket placeret uden for USA.

Faktisk medlemmer fra alle lande og territorier er tilladt bortset fra medlemmer fra røvere, Iran, Nordkorea, Sudan, eller øjet. LinkedIn siger: "som sådan, og som et spørgsmål om virksomhedens politik, tillader vi ikke Konti eller medlem adgang til vores site fra røvere, Iran, Nordkorea, Sudan, eller øjet.

Baseret på tredje kvartal 2011 målinger, er LinkedIn medlemmer på tempo for at være mere end fire milliarder søgninger på LinkedIn platformen i 2011. Ifølge comScore, gennemsnit unikke besøgende (både medlemmer og ikke-medlemmer) 87600000 i kvartalet. I september Klassificeret LinkedIn som det 34. mest besøgte hjemmeside Worldwide, ifølge comScore, en stigning fra 54. Blot et år siden. ComScore målt 7.600 millioner sidevisninger i tredje kvartal. Dette omfatter 135 professionelle i hele verden som i November 3, 2011

126 Procent Samlet omsætning avancerede fra år til år til 139 millioner dollars. Dette var den ottende straight kvartal for at fremskynde øverste linje og Fifth Straight kvartal en vækst på mere end 100 procent vækst. Ansættelse Solutions Omsætningen blev $ 71,0 millioner, øget 160 procent i forhold til sidste år periode. I kvartalet udgjorde leje løsninger 51 procent af den samlede omsætning mod 44 procent sidste år.

Var Marketing Solutions indtægter 40100000 dollar, stigende 113 procent året i forhold til de prioriteter. Premium Subscriptions indtægter de quater-sluttede på 28.400 tusind $, en stigning 81 procent år-over-år.

Reid Hoffman og Jeff Weiner har fået navnet Ernst & Young National Entrepreneur Of The Year 2011 Samlet Award Winners. Hoffman og Weiner var deres anerkendt for at udnytte komplementære gaver til arbejde i forfølgelsen af ​​en fælles sag, der er at forbinde professionelle i hele verden på måder aldrig før forestillet sig.


Kilder:



No comments:

Post a Comment