Sunday, February 5, 2012

Навіщо нам потрібен торгових палат



Навіщо нам потрібен торгових палат

Найстаріша з відомих існуючих камери в англійській мові світу з безперервним записів палати Глазго Торгово яка була заснована в 1783 році. Хоча перші торгово-промислової палати була заснована в 1599 році в Марселі, Франція. Найбільший торгово-промислової палати в Сполучене Королівство Великої Манчестер Торгово-промислової палати з більш ніж 5000 членів.

У Сполучених Штатах, торгові палати існують разом і пліч-о-пліч з Better Business Bureau (BBB). Торгово-промислові палати представляють інтереси бізнесу, в той час як ВВВ представляє інтереси широкої громадськості.

Хоча BBB має права пов'язувати її членів відповідно формальної доктрини операцій (і, отже, їх можна видалити, якщо виникають скарги, що стосуються їх послуг), місцеві членство камери носить виключно добровільний характер.

На додаток до національних торгово-промислових палат, Є інші торгово-промислових палат у великих масштабах, таких як Европалата торгівлі, і Міжнародний торгово-промислових палат (МУС)

Основні види діяльності двосторонніх торгово-промислової палати, включають:
Надання корисних ділових контактів.
Надання бізнес-послуг, включаючи письмовий та усний переклад та дослідження ринку.
Події та мережеві можливості.
Надання бізнес-курси та семінари.

Здійснює моніторинг нових законодавчих пропозицій, які можуть зачепити інтереси користувача

Торгово-промислова палата також працює в якості лідера громадянського проектів в рамках спільноти. Місцевої торговельної палати надає спонсорську допомогу місцевих програм поліпшення в якості засобу для покращення апеляцію міста. Місцеві органи влади часто звертаються до Торгово-промислової палати перших при пошуку на думку бізнес-спільноти. Членство в Торгово-промислової палати, як правило, розглядається як потужний схвалення видних місцевих лідерів бізнесу.

Посилання:
telegraph

No comments:

Post a Comment