Friday, February 24, 2012

BJP LK Advani el líder se sent la calor dels membres del seu propi partit


BJP LK Advani el líder se sent la calor dels membres del seu propi partit

Una protesta pel Congrés de Karnataka i un aiguat és el va saludar lluita contra la corrupció Advani Rath Yatra en el que és possiblement el més contaminat per estafa BJP-governat l'estat al país.

L'important líder del BJP no va perdre temps en el llançament d'una nova diatriba contra un de la UPA. Ell va dir: "He dit sovint els diners a canvi de vots estafa és més gran que 2G. Mai ha succeït en la història del món que tal deshonestedat és tan descaradament s'exhibeixen davant el món. No hi havia una sola persona en el El Congrés, que no va participar-hi.

"El bon govern no pot coexistir amb la corrupció. Això no és només el Congrés sinó també sobre nosaltres. Si volem lluitar contra la corrupció, no podem fer un compromís amb aquells que són corruptes o bé," va dir.

Aquesta és la primera visita Advani a Karnataka des que l'excap del govern Yeddyurappa va ser enviat a la presó per càrrecs de corrupció. Però queda per veure el que fa uns BJP més dels seus ministres s'enfronten ara a les investigacions policials.

Fonts:

No comments:

Post a Comment