Wednesday, May 9, 2012

A szavazás korú spanyolok az Arizona népessége döntő Obama


A szavazás korú spanyolok az Arizona népessége döntő Obama

Obama kampány és demokratikus aktivisták tisztviselők úgy vélik, hogy eltérő lehet ebben az évben, különösen azután, bővítése A hispán szavazók hajlított izom az utóbbi a helyi lakosok a spanyol elections.Thousands akik még soha nem árasztották el a közvélemény-kutatások is megszavazta, hogy segítsen Daniel Valenzuela, a spanyol tűzoltó, beat Brenda Sperduti, fehér üzletasszony, az első spanyol válhat elsöprő Latino, hogy képviselje kerületben a Phoenix Városi Tanács. Mr. Valenzuela, a Phoenix tanácsos megválasztott mondta töltöttem az elmúlt év "kopogtatnak az ajtókon a nép Kinek ajtó kopogott Never Been előtt," a nagyrészt Latino környékek.

A szavazás korú spanyolok az Arizona népessége akkor jön az elmúlt kilenc évben a 845,000 455,000-től és most létrehozásáról 19 százaléka Arizona lakói választójogi korhatárt. Bár Spanyolok Még nem derült ki magas szinten az elmúlt években. Hatékony volt-demokraták az állam Colorado mint 200,000 Amikor bejegyzett spanyol demokraták 2008-ban.

Természetesen vannak olyan tényezők elnök ellen dolgozik Arizonában. Között ezek a tényezők a ház mellszobor, mely már fájt Arizona több, mint a legtöbb más helyen. Mintegy fele a lakástulajdonosok a jelzáloghitelek állami többel tartozik, mint a ház értéke, és ugyanez igaz a mintegy 60 százaléka a kereskedelmi ingatlanok a jelzálog.

Az Obama-kampány számít, hogy melyik a spanyolajkú szavazók segítségével végezze barátságos, mint a Colorado és Nevada terület, nyílt irodája Phoenix, Tucson és a Flagstaff Arizonában játszani, és meg kell toborozni spanyol helper jelölt szenátusi.

Szerencsére elég a demokraták, az állam az illegális bevándorlás boom Ön egyetért A spanyol Népesség STI, közel egyharmada már az állam lakóinak.

Miután Jan Brewer aláírta a zord bevándorló-ellenes törvény, non-profit szervezetek hispán együttes erőfeszítések Arizonában regisztrálni majdnem 43,000 újonnan regisztrált szavazók hispániai belül egy 6 hónapos időszakon belül.

Sőt, egyes bevándorlók Arizona elleni Republikánus Párt és Jan Brewer megtették a szükséges re nagyon eszköze gondolkodás távol a független politikai képlet.

Hivatkozva a döntést, hogy nyitott irodát az állam, ahol Obama nyert 45 százalékát a szavazás 2008-ban annak ellenére, hogy McCain előnye, Obama kampányának vezetője Jim Messina mondta: "Én vagyok teljesen Fókuszban a mutatókat, és én nem fogok pénzt pazarolni , ".... "Arizona az egyetlen állam az országban, ahol mi nem kemény játék 2008-ban."

Trevor Gervais, 18, aki már az ügynöki Obama azt mondta: "Nézd, én megtettem Észak-Karolina és Indiana 2008-ban, és meg tudom csinálni itt".

Vannak spanyol választópolgár 800,000 az állam Arizona és bejegyzett szavazók Mintegy 400,000, és a demokraták Amennyiben cél a másik fele, akik nem. Az Obama ez fontos motiválni spanyolok regisztrálni és kap fel a korai szavazást szavazási rendszer minden államban, amelyekben magas a hispán lakosság. Erőfeszítéseket Ezekkel történik, és további erőfeszítéseket, hogy kövesse, Obama úgy tűnik, hogy már nagy esélye van a győzelemre a választási szavazatok Arizona 11, 2012-ben.

Forrás:


No comments:

Post a Comment