Tuesday, May 8, 2012

Sony execs anteeksi verkkoturvallisuuden rikkomisesta


Sony execs anteeksi verkkoturvallisuuden rikkomisesta

TOKYO - Sony avainhenkilöt taipui vuonna anteeksipyyntöä sunnuntaina tietoturvaloukkauksen yhtiön PlayStation Network, joka aiheutti henkilötietojen menettämiseen noin 77 miljoonaa tilejä verkkopalvelussa.

"Olemme syvästi pahoillamme häiriöstä olemme aiheuttaneet, sanoi Kazuo Hirai päällikkö Sony Corp. 's PlayStation videopeli yksikkö, joka oli yksi kolmesta avainhenkilöt joka painoi usean sekunnin yhtiön Tokion pääkonttori perinteiseen tyyliin Japanin anteeksipyyntö.

Hirai sanoi palvelun osat olisivat takaisin tällä viikolla ja että yhtiö olisi naudanlihan jopa turvatoimia. Mutta hän ja muut avainhenkilöt myönsi, että ei riitä, oli tehty turvatoimet, ja lupasi, että yhtiön verkkopalvelut olivat perus uudelleen toistumisen estämiseksi.

Sony sanoi tilitiedot, kuten nimet, syntymäajat, sähköpostiosoitteet ja kirjautumistiedot oli vaarantunut pelaajat käyttävät sen PlayStation Networkissa. Hirai pyysi kaikkia käyttäjiä vaihtamaan salasanansa.

Hirai toisti yhtiö sanoi viime viikolla - että vaikka se ei ollut suoraa näyttöä tiedot olivat vielä toteutettu, se ei voi sulkea pois mahdollisuutta.

Hän sanoi tietoja 10 miljoonaa luottokorttia oli uskotaan olevan mukana, ja että Sony ei edelleenkään tiedä, onko tiedot oli varastettu.

Sony on lisännyt ohjelmistojen seuranta ja parantaa tietosuojaa ja salausta uusia turvatoimia, hän sanoi. Yhtiö sanoi, että se tarjoaa "tervetuloa takaisin" ilmaisohjelmia, kuten ilmainen lataus ja 30 päivän ilmaisen palvelun ympäri maailmaa osoittaa katumusta ja arvostusta.

"Näen työni ensimmäisenä varmistaa Sony voi palauttaa luottamuksen käyttäjien", Hirai sanoi.

Verkko on suljettu, koska 20. huhtikuuta. Hirai sanoi Sony epäilty oli uhattuna hakkerit alkaen 17. huhtikuuta.

Mukaan Sony on 77 miljoonaa PlayStation Network-tilejä, noin 36 miljoonaa Yhdysvalloissa ja muualla Amerikassa, ja 32 miljoonaa Euroopassa ja 9 miljoonaa Aasiassa, lähinnä Japanissa.

Viime kuussa Yhdysvaltain asianajajat arkistoida oikeusjuttu vastaan ​​Sony puolesta johtaa kantajan Kristopher Johns tuottamuksellisesta henkilötietojen suojaa ja ilmoittamatta jättäminen pelaajille ajoissa, että niiden luottokortin tiedot voi olla varastettu. Oikeusjuttu pyritään ryhmäkanteisiin asema.




No comments:

Post a Comment