Wednesday, May 30, 2012

Ο Πούτιν υποσχέθηκε να ενισχύσει τη διαφάνεια προεδρικές εκλογές του Μαρτίου ΚΑΤΑ


Ο Πούτιν υποσχέθηκε να ενισχύσει τη διαφάνεια προεδρικές εκλογές του Μαρτίου ΚΑΤΑ

Πούτιν Προβολές Επιστροφή στην Αντιπολίτευση Ψήφος διαμαρτυρίας της απάτης σε Απόκλιση

Ο πρωθυπουργός Βλαντιμίρ Πούτιν χτυπήσει πίσω σε διαδηλώσεις κατά της εκλογικής νοθείας υποτιθέμενα γεγονότα όπως η μεγαλύτερη διαδηλώσεις της Ρωσίας σε μια δεκαετία απειλεί να περιπλέξει ιστορική προσπάθεια να επιστρέψει στο Κρεμλίνο το επόμενο έτος.

Ενώ ο Πούτιν υποσχέθηκε να ενισχύσει τη διαφάνεια προεδρικές εκλογές του Μαρτίου I ΚΑΤΑ απέρριψε τις κατηγορίες της απάτης σε Βουλευτικές Εκλογές τέταρτης Δεκεμβρίου και είπε ξένων βοηθούσε διαμαρτυρίες καυσίμων Χρηματοδότηση Διοργανώνεται από ιστορικά εχθρούς να «αποσταθεροποιήσει» τη Ρωσία. Μίλησε σε 1/2-hour 4 τηλεφώνου-στην εκπομπή στην τηλεόραση χθες.

Οι διαμαρτυρίες μπορεί να αναγκάσει τον Πούτιν Σε δεύτερο γύρο για το Κρεμλίνο εάν δεν μπορώ να κερδίσω περισσότερο από 50 τοις εκατό υποστήριξη Clot.

Ο Πούτιν προειδοποίησε για να "σέρνεται σε ορισμένα Σχέδια για την αποσταθεροποίηση της κοινωνίας των πολιτών" και ο αγώνας εναντίον κατηγοριών σύγκριση της ψηφοφορίας-νοθείας σε πορτοκαλί επανάσταση της Ουκρανίας. Διοργανωτές καταβάλλονται στους μαθητές να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο 10 Δεκεμβρίου στη ρωσική πρωτεύουσα, έχω προσθέσει.

"Γνωρίζουμε την Πορτοκαλί Επανάσταση στην Ουκρανία - μερικοί από τους ηγέτες της αντιπολίτευσης μας ήταν στην Ουκρανία κατά το χρόνο και τις επισήμως Καταβάλλουμε προσπάθειες ως Σύμβουλοι του Γιούσενκο," δήλωσε ο Πούτιν, Αναφερόμενος στα αποτελέσματα του 2004 διαδηλώσεις στην πρώην σοβιετική δημοκρατία που ανέτρεψε τα αποτελέσματα των Έφερε σε προεδρικές εκλογές και ηγέτης της αντιπολίτευσης Βίκτορ Γιούσενκο στην εξουσία. "Είναι αυτές οι τακτικές Μεταφορά στη Ρωσία."

Πηγές:


No comments:

Post a Comment