Saturday, May 5, 2012

Бразилия оранжеви износа за пазара на САЩ и лекарствата (FDA) тестове


Бразилия оранжеви износа за пазара на САЩ и лекарствата (FDA) тестове

Те казаха Здравните регулатори ще спре вноса на портокалов сок от топ производител Бразилия, с положителен тест за една незаконна фунгицид, изпращане на оранжеви сок фючърси, реещи се във вторник на всички времена.

Според Администрацията по храните и лекарствата на САЩ сок производител е открит ниски нива на карбендазим в портокалов сок концентрат, внесени от Бразилия, в началото на счетоводната производител за повече от 10 процента от доставките на САЩ.

Пестициди е забранена в цитрусови САЩ Използва Но това е на портокалови дървета в Бразилия, за да се борят с мухъл. FDA каза Ниските нива на карбендазим не са опасни и агенцията не са имали планове за изтегляне, но това ще спре всяко Превоз на портокалов сок на границата са реагирали положително, че на фунгицид.

Ориндж фючърси сок скочи с почти 11% за всички времена на новини, обяви, чрез които е FDA в писмо до Асоциацията на сок продукти в понеделник.

Карбендазим е правен в Бразилия, Когато е бил използван за повече от две десетилетия да се бори цъфне бич и черно петно, вид на мухъл расте на портокалови дървета, които.

На Кристиан Lohbauer, говорител за CitrusBR, че сдружението представлява точно на Бразилия четири основни оранжеви сок Производителите, каза бразилският портокалов сок е периодически се проверяват за тази фунгицид, но никога не сте бил спрян от американските митничари по този въпрос.

"Всяка доставка (портокалов сок) ще положителен тест," казах аз. "Аз не знам какво е нивото, че ще се реши, е максималното ниво. Нашият интерес е, че Запазва сок, влизащи в САЩ."

FDA не може да коментира какво ниво незабавно на карбендазим би било приемливо, но всички нива под 10 части на милиард Не се наблюдават и Малтус ще бъде позволено. Агенцията е тестване оранжеви Пратки сок от всички страни, не само Бразилия.

"Научен анализ на СИП заключава, че не всички неблагоприятни последици за здравето ще се случи на нивата, отчетени в портокалов сок, които са хиляди пъти под неблагоприятни последици за здравето, където нивата могат да се появят," каза говорител на СИП в имейл.

СИП счита, 80 части на милиард, за да бъде риск за здравето. Нивата на фунгицид преди две седмици от сок компания Ако това ниво по-долу, FDA. Той отказа да идентифицира компанията.

Замразени оранжеви Бразилия сок концентрирани износ за 2011-12 се очаква да покажат увеличение с 9% на 1,245 млн. тона, С Увеличаването на обема на производството от 345,000 млн. тона до 1,44 тона, Според правителството на САЩ доклад.

Пресен портокалов износът се очаква за сезона да бъде подобен на предишния милиона кутии в по-нисък обем на реколтата, въпреки прогнозата на 445 млн. кутии - от 12% на година на година намаляват.

Оранжево култура на Бразилия остава до голяма степен незасегнати от озеленяване болест, въпреки повече от STI присъствие в половината на примерните блокове, изпитани в Citriculture проучване на отбраната фонд. Изследователите установили, че на дърветата тества само 3,8% от дърветата са били засегнати.

Американците закупите значителна сума бизнеса на бразилския сок - около 14 Процент на общо изнесени през 2010 г., въз основа на значението - но Бразилия Ако е Преследването на една жалба, подадена през 2008 г. на Организацията Световната търговска над тарифи, наложени от САЩ, Кой обвини бразилския ИМАЛИ Износителите на дъмпинг, или продажба на необосновано ниски цени. През март на тази година, СТО публикува окончателен доклад, полово предавани инфекции, като посочва, че методът на САЩ за изчисляване на незаконни дъмпингови цени, победа за Бразилия.

Най-добрата година в индустрията е 2007 г., когато стойността на износа до 2,3 милиарда щатски долара скочи, което представлява увеличение от 35% съсирек почти през предходната година, Според секретариат на Бразилия на външната търговия. Стойността на износа за две поредни след което са намалели, преди да се възстанови няколко години загуби позиции през 2010 г., когато в Бразилия е изнесла 1,8 млрд. долара в портокалов сок, до 9,6% спрямо 2009.

Бразилския сок е натрупала теглителна сила в Азия. Около 12 на сто на замразени концентрат Бразилия, изпратени в Япония е през 2010 г., обаче, японците пият само една четвърт от това. Подобно на Белгия и Холандия в Европа, Япония, заедно с Австралия, имат насипни терминали и е ключов претоварване точка на други азиатски пазари.

Китай има най-големият световен Станете производител на цитрусовите плодове, но въпреки това Бразилия все още расте повече портокали и вероятно ще остане важен износител за известно време, като се има предвид Това е до голяма степен китайски Консумирана плодове на вътрешния пазар.

източници:


No comments:

Post a Comment