Wednesday, May 23, 2012

Kako Ugotovili so, Titanic


Kako Ugotovili so, Titanic

Leta 1983, U. S. Navy 's urad Naval Research (ONR), in kasneje urad Naval Technology (ont), prejel 2.800.000 $ DSL za izgradnjo Revolucionarna sistem raziskovanje vozilo imenovano Argo / Jason. Prva faza razvoja, ki je bil napor izgradnjo sistema za iskanje Argo, vlečeno vozilo, opremljeno z šibki svetlobi kamere TV ravni in usposobljeni za delo v globini 20,000 metrov. Argo je bila uspešno preizkušen v poletnih mesecih leta 1985 na mestu Titanik, v odkritje luksuznih linijske ZARADI je.

Testiranje prototipa Jason vozila, ki so daljinsko upravljani veliko manjšim ali privezana vozilo z imenom Jason Jr, in razvoj optičnih vlaken sistem ravnanja za uporabo na odprtem morju je bil velik izziv v letu 1986. Fiber optic kablov, čeprav je skupna danes, niso bili v uporabi na odprtem morju in zahteva znatna inženiring Predujmi. Tradicionalni koaksialnih kablov unlikable z omejeno pasovno širino, kablov iz optičnih vlaken omogočajo prenos velikih količin posnetkov barve, druge podatke in moč. Nihče ni uspešno deluje ROV HAD v zelo globoki vodi, ki se običajno uporabljajo za optičnimi vlakni sistema, žico, kot je ta v globokem morju.

Prvotni po-upokojeni Jason WS desetih letih uspešnega delovanja v letu 2002 in jo nadomestite z trenutnih Jason, ki dosegajo globine do 6,500 metrov (21,320 čevljev). To je vozilo, trenutno na morju, v zahodnem Pacifiku, je del U. S. Deep Facility National upravlja pogrezanja WHOI za ocean ameriško raziskovalno skupnost.

Izboljšave na vozilo vključuje elektronike več nadgradenj in dodajanje sistema ciljnega akustično, ki omogoča AMPS za oddajanje zvokov, povezanih z delovno podmornice, Izboljšanje realizem usposabljanja ciljnih predstavljeno enot ASW. Akustični cilj je bil zahtevo, Johnston govori: "Ker ASW posadk za iskanje in uporabo sonobuoys za sledenje podmornica položaj. Z namestitvijo te nadgradnje, bodo imeli ne le usposabljanje z uporabo vizualnega zaznavanja in površinskih radarji, ampak tudi uporabo sonobuoys in drugih sistemov akustične. Torej pes AMPS predstaviti bolj realističen cilj za dvig blizu površine periskop STI za nekaj minut, kar je posadka ASW Priložnost, da si za vozila z radar, in nato potapljanje, kar jim daje akustične perspektive. "Johnston dodal, da Več ponovitev te vrste dejavnost bo treba izpopolnjen, simuliranje podmornica dejavnosti v obalnem območju.

Do novembra 2001, je bilo testiranje izpopolnjen, vozila pa je prejela PMRF. Člani usposobljeno osebje delitev ITT Potem, izvajalec podjetje Uporablja ga objekt, ki upravlja in vzdržuje nato AMPS. Po sprejetju, PMRF zastavljena imeti nadgradnjo delo na vozilu. "Prvo, kar smo naredili je bil izboljšati zasnovo elektronike z racionalizacijo napeljav in namestitev opreme," Johnston. "To smo naredili za večjo uporabnost, zaradi česar vzdrževanje in popravilo veliko lažje. Vzdrževanje tehniki lahko brez težav našli več težav kontrolnimi točkami, sledi napeljave, in nadomestitev pokvarjene komponente in senzorji. Sestavni deli so bili tudi preurejen in zaščiteni, da se zmanjša Elektromagnetne motnje in Stock. Prav tako smo zgradili dodaten komplet elektronike, tako da v primeru težav na krovu Can, Entire elektronika september nadomesti z rezervnimi set, AMPS Zmanjševanje izpada. Medtem ko AMPS je še vedno na spletu, tehnikov popravilo elektronskega psa problem offline. "Novo elektroniko so bili zgrajeni v skladu s pogodbo z EG & G in preskuša skladnost pri West Operativni zakonik Bethesda v laboratoriju prostoru 5300 elektronike.

Viri:
Whoi.edu
titanic-nauti..
Photography.natio..
MysticAquarium

No comments:

Post a Comment