Wednesday, May 23, 2012

Sony починає відновлення її PlayStation PSN мережевих ігор


Sony починає відновлення її PlayStation PSN мережевих ігор

Sony заявила, що почалося відновлення її PlayStation Мережевий сервіс гри в неділю, майже через місяць після масивного порушення безпеки мережі вимушені компанії, щоб закрити його.

Тим не менш, Sony вчора оголосила поетапного впровадження послуг опорної мережі на країни від кожного конкретного країни. Починаючи з Північної і Південної Америки та поширення в Європі, Австралії, Нової Зеландії і, нарешті, на Близькому Сході, недавно захищеної мережі на цьому тижні стають доступними ще раз.

Гравці особа примусового оновлення програмного забезпечення і пароля - і багато іншого CNews ArticlesFeature ArticlesMobile NewsSyndicated NewsForeign Мова статті

Перезапуску PlayStation Network могли б ланцюгову реакцію на цифрових маркетингових кампаній в індустрії відеоігор. Майже місяць, доступ до мережевих функції на PlayStation 3 ігрових консолей був вимкнений, як зламали PlayStation Network не дозволила гравцям увійти in.omplex елементів мережі, як і раніше виключений - але це буде вітати повернення для деяких користувачів.

Гравці особа примусового оновлення програмного забезпечення і пароля - і ще багато складних елементів мережі, як і раніше виключений - але це буде вітати повернення для деяких користувачів.

Sony також додали ряд інших заходів для мережевої інфраструктури, включаючи системи раннього попередження для незвичайних діяльності, що може свідчити про спробу поставити під загрозу безпеку мережі.

Для заохочення своїх клієнтів, щоб повернутися на службу, Sony вже оголосили "Welcome Back" програму, яка включає в себе 30 днів безкоштовного доступу до PlayStation Plus, 30 днів безкоштовного доступу до музики Необмежений по Qriocity, а також безкоштовний моніторинг крадіжки особистих даних від Debix, і обіцянки безкоштовного завантаження в майбутньому. Sony поки не запропонували особливо на останнє обіцянку.

У відеозверненні до клієнтів, Хіраї заявив, що всі PS3 клієнти повинні змінити своє PSN і паролі Qriocity рахунку після їх повернення.

Читати далі ...

No comments:

Post a Comment