Wednesday, May 30, 2012

PetroChina αγοράζει Αλμπέρτα oilsands σύνολο του έργου για περίπου $ 680 εκατομμύρια


PetroChina αγοράζει Αλμπέρτα oilsands σύνολο του έργου για περίπου $ 680 εκατομμύρια

Athabasca Oil Sands είδους έχει αποκτήσει το δικαίωμα να πωλήσει STI STI 40 τοις εκατό ενδιαφέρον Παραμένοντας στον ποταμό MacKay έργο oilsands σε μια μονάδα του κινεζικού γίγαντα πετρελαίου PetroChina περίπου 680 εκατομμύρια δολάρια για.

Η συμφωνία, που ανακοινώθηκε την Τρίτη, η PetroChina εκφράζει την πλήρη κυριότητα του έργου MacKay ποταμό, ένα από τα νεότερα της Εξελίξεις oilsands βόρεια Αλμπέρτα.

Συνεχίζει στην τάση αυτή έχει δει κινεζικές εταιρείες να αποκτήσουν οι ανθρακωρύχοι, ενέργειας και άλλων πόρων παραγωγοί εταιρείες στον Καναδά και σε όλο τον κόσμο για να εξασφαλίσει το μέλλον προμήθειες ορυκτών, χάλυβα, πετρελαίου και φυσικού αερίου και άλλων πρώτων υλών για ΣΤΗ ταχύτατα αναπτυσσόμενη οικονομία.

Athabasca είχε πωλήσει PetroChina στο 60 τοις εκατό συμμετοχή στο έργο πέρυσι.

Athabasca είπε ότι αποφάσισε να πουλήσει μερίδιο στην ΣΤΗ Παραμένοντας MacKay River "Επειδή πιστεύει ότι είναι οι μακροπρόθεσμες προοπτικές της εταιρείας ενισχύεται από την ανάπτυξη των ITS κεφαλαίου της καθώς και άλλους πόρους σε έργα ανάπτυξης."

Το Κάλγκαρι εταιρεία είπε ότι θα εξοικονομήσει $ 190 εκατομμυρίων Σχετικά με τις κεφαλαιουχικές δαπάνες φέτος από την εκποίηση.

Πηγές:


No comments:

Post a Comment