Friday, May 25, 2012

austeru sezona Japānā


austeru sezona Japānā

Japānā ir četri ļoti atšķirīgi gadalaiki un katram ir savas īpašas mīļākie. Vasaras ir karstas un lipīga, ziemas ir aukstas un sniegiem bagātas. Pavasarī un rudenī ir gan lielas izmaiņas, un jūs varat redzēt visur.

Lielā lieta par Japānas AOS četrās sezonās ir tas, ka sezonas pārtiku! Ir tikai par visa veida pārtikas iedomāties sezonā. Ziemas ir Oyster sezonā. Daži cilvēki saka, jums tikai ēst austeres R mēnešos. Japānā ir līdzīgs sakāmvārds,, Audo ne ēst austeres pēc ķiršu zieds (aprīlī), au. Tas nozīmē vislabāko mēnešu ēst austeres janvārī, februārī, martā, aprīlī, septembrī, oktobrī, novembrī un decembrī. Protams, "R noteikums", kas lielāka jēga laikā pirms modernas saldēšanas dienas. Mūsdienās lielākā daļa atzīst, ka austeres var ēst visu gadu bez problēmām.

Rudenī, ti, no šodienas līdz martam, jūs sākat redzēt austeru sezona vēlreiz. Tas ir kaķi (austere) sezonā. Tas ir delicious ārstēt sauc par kaķi-DFR, dziļi cepta austeres. Viens no labākajiem veidiem, kā izbaudīt austeru Japānā ir kaķi Nabes (austeru sautējums). Kaķi Shigureni Chazuke, simmered Uramura austeres un svaiga ingvera smothered biezu, saldu sojas mērci pasniegtas trauks rīsu, būtu jūsu izvēle, ja jūsu apetīte ir maza. Tas ir viegls ēdiens, bet tas dod jums jauku palielināt enerģijas vasaras karstumā.

Visvairāk pazīstama Japānas austeres, kas ASV ir, Äúkumamoto austere, AU. Gaļa ir briest un sulīgs. Garša ir tīra, bagāta un sāļš. Apvalks ir maza, bet ir dziļi kauss, kas ir kroku un skulpturālo. No Kumamoto Austeru vēsture ir ļoti interesanti. 50 gadus atpakaļ, Japānas austeres kultivatori sāka eksportēt Kumamoto austeres Kalifornijā, sapņojot par audzēšanas savu biznesu. Tomēr amerikāņi atklāja, ka tās varētu audzēt Kumamoto austeres Kalifornijā, kas noveda pie lētāka un svaigāka iekšzemes Kumamoto austeres. Tas izraisīja pazušanu Kumamoto austeru audzēšanas Japānā. Nesen Japanese people, kas bija ēduši Kumamoto austeres, Amerikas Savienotajās Valstīs sāka veidot par Kumamoto austeru pieprasījums Japānā. Tātad, Kumamoto prefektūra sāka kultivēt Kumamoto austeres un cerams, tā būs tirgū šajā sezonā.

Kumamoto austere ir eksotiska miniatūras šķirnes, ko sauc Klusā okeāna vai japāņu austeres. Kumamotos atšķiras no to ziemeļu brālēni vairākos veidos: tiem ir pārāka garšas īpašības, ir mazākas, dziļākas cupped, ir ilgāks glabāšanas laiks, un ir vienmēr sezonā.

Kumamotos no Tillamook Bay ir nedaudz augļu un salda, ar bagātīgu sviesta krēmu tekstūra. To izmērs, tekstūra un aromāts padara tos mīļākie puse-čaulas cienītāji, un, labākā izvēle-pirmo reizi austeru pieredzi.

Sakarā ar pēckara rūpniecisko piesārņojumu, Kumamotos izzuda dzimtajā ūdeņos. Pacific Northwest lauksaimnieki ir tur sugas dzīvs. Šobrīd ir Kumamoto austeru restaurācijas projektu Japānā.

Kad Japanese people ēst svaigas austeres, tās kalpo tiem ponzu mērci (citronskābes etiķa mērci) sauc, Äúsugaki, AU, kas Äúcooks, AU austeres.

Austeres, ir viegli sagremo un satur lielisku līdzsvaru starp uzturu. Rietumu valstīs, austeres tiek sauktas par "Piens Sea", jo, austeres, kā barojošu kā piens. Jaunākie pētījumi, tomēr ir atklāts, ka garšīgs clams ir vēl daudz bagātīgāka dažādu uzturvielu, nekā pienu. Tālāk ir saraksts ar ievērojamu barības vielu austeres. - Glikogēna Glikogēna ir ogļhidrāts uzglabā dzīvnieku audos, un kļūst par glikozi, kad uzņem cilvēks, lai nodrošinātu enerģiju. Glikogēna ieplūdes stiprina funkciju aknas.

Ar austeru olbaltumvielas satur dažas aminoskābes, piemēram, glutaminic skābes, cisteīnu un taurīns uc Šīs aminoskābes var atdalīt, lai neitralizētu indēm, un novērstu indīgo jautājumu no ķermeņa. - Vitamīni un Minerāli Austeres satur vitamīnus B1, B2, B6, B12, un C. Cinks, cilvēka izaugsmi, labu asins plūsmu un dzimumbriedumu prasības, ir arī klāt. Kalcija, joda un dzelzs ir arī daudz, austeres. Papildus šiem bagātīgs uzturvielu, austeres ir vieglāk būt sagremota nekā citus vēžveidīgos, tāpēc tie ir viegli absorbē bērniem un vecajiem.

Miyagi Prefecture piegādā 70 procentus no Japānas, AOS sēklas austeres pirms ciešanas plašu cunami postījumus. Citas prefektūras tagad ir šifrēšanas, lai nodrošinātu nepilngadīgo austeres, jo vasara ir sezona apturētu tos no peld okeānā.

Japāņu akvakultūra, austeres tiek pievienoti līnijas apturēta no peldošajiem bambusa vai koka plosti. Plostu ļauj trīsdimensiju izmantošana okeāna telpas blīvu audzēšanu, un to var pārvietot, lai izvairītos no sarkanā paisumu un parazītu koncentrāciju. Tomēr tie ir uzņēmīgi pret kaitējumu no viesuļvētras. In Miyagi Prefecture, vairums plosti bija noslīdējis vai vestas uz jūru, 11 Mar cunami.

Sanriku reģions Japāna ir viens no slavenākajiem austeru audzēšanas reģioniem pasaulē, un divreiz pagātnē, tie ir palīdzējuši austeru vīriešu Francijā repopulate savu krājumu pēc tam, kad slimība bija wiped out. Tagad, pēc cunami, Francijas atgriežas favor. Tomēr japāņu ir rase pret laiku, kas tiem nepieciešams, lai saņemtu viņu austeru audzētavām pārbūvēta vidū vasarā, kas ir, kad tie ir viņu pastrīdēties komplekts (kad austeru kāpuru tiek izlaistas, un meklēt mājas).

Avoti:

No comments:

Post a Comment