Thursday, June 28, 2012

RiosTime котирування Президент США Барак Обама візитом в Ріо-де-початок 10 найцікавіших Ріо Gringos 2011


RiosTime котирування Президент США Барак Обама візитом в Ріо-де-початок 10 найцікавіших Ріо Gringos 2011

Президент США Барак Обама відвідав Ріо в неділю, 20 березня, частина дводенного візиту до Бразилії протягом п'яти-денну поїздку по Південній Америці. Його час в Ріо-складалася з ранковий погляд на фавели Cidade De Deus (Місто Бога) в Зоні Oeste (Західна зона), виступаючи на Театро муніципального з бразильської громадськості, після чого візиту до Христа Спасителя.

На вулицях Cidade De Deus фавели жителів скандували ім'я Обами, а безпеки, змішане з президентом посадових осіб, журналістів і армії солдатів.

Cidade De Deus має 70,000 жителів і фавели прославився в 2002 році бразильський фільм "Місто Бога", який був номінований на Оскар. Умови життя в суспільстві істотно змінилися після здійснення поліцейської Умиротворення (УПП) в лютому 2009 року.

В Cidade De Deus, Обама і дочки Малія і Саша історичних грав з хлопцями із місцевої спортивної програми. Потім вони спостерігали за виступом капоейри і грали ударні групи маракату, самба, фанк Для їх сокиру і американські гості. "Що найбільше вразило сім'ї Обами і ворушити було досягнення миру в суспільстві", Кабрал твіттері.

Джерела:


No comments:

Post a Comment