Tuesday, June 26, 2012

Дешевого будинку економіки постраждали найсильніше від кризи житла та його похідні


Дешевого будинку економіки постраждали найсильніше від кризи житла та його похідні

Ціни варіюються в широких основних ринках. Атланти низького рівня будинках по $ 122,533, а також високий рівень починається вище $ 221,679, згідно з останніми визначенням S & P, заснований на березень даних. У Сан-Франциско, діапазон S & P знаходяться під $ 312,546 $ 573,577 і вище.

У Сан-Франциско, наприклад, низьким рівнем кінця будинку майже в три рази ціну до свого піку, в той час як елітного будинку Перед Вони навіть не подвійний пік, дані показують. Перед корпусом аварії, кредитори зробили кредити більш доступними для малозабезпечених домогосподарств, попит і ціни топлять Які для менш дорогих будинків.

Очистити капіталу, оцінки та аналітики фірми в Траки, штат Каліфорнія, аналіз ринку з точки зору "рівнів". Clear Capital не знайшла всіх, хто впав шарів на ту ж суму. Середня середині поверхового будинку впали в ціні на 41%, в той час як вдома в низькому рівні впали 46,3%. Будинки у верхньому ярусі, однак, програв лише 26,8% від їх вартості з моменту аварії.

Через рік після 30 квітня 2010 року, закінчення терміну дії федеральних податків кредитної програми зі стимулювання покупки, ринок демонструє в Нью-Джерсі подій Широке слабкість в більшості доступних цінових діапазонах.

За даними нової доповіді Групи Otteau оцінки, яка аналізує статистику кількох лістингу, постачання обладнання з зазначенням ціни пропозиції непродані під $ 400000 склав 26 відсотків більше, ніж у минулому році в цей час.

В абсолютному вираженні очікування продавців будинків в $ 400,000 ви не зробили нічого, але зростання. Що стосується будинків за ціною від $ 400,000 до $ 600,000, поставки запасів непроданих було 17 відсотків більше, ніж у минулому році в цей час. Картина практично не змінилася по домівках за ціною від $ 600,000 до $ 1 млн.

Високоякісні будинку в деяких ціновий тиск особа місцях, коли Fannie Mae і Freddie Mac менше розмір кредиту, вони купують у кредиторів. Їх покупки для фінансування іпотечних кредитів шляхом надання ринку для кредиторів продати кредити вони роблять, замість того, щоб утримувати їх. Обмеження на Fannie і Freddie покупки кредитів були підняті наприкінці 2008 року в умовах фінансової кризи для стимулювання іпотечного кредитування в дорогих ринках.

Низьким рівнем доходів особливо тяжкий також шляхом викупу, який може потягнути вниз ціни. Середня ставка для викупу завершені в минулому році з низькими доходами більш ніж в два рази з високим рівнем доходу Околиці, Об'єднаний центр досліджень житлового оцінки.

Наприклад, середня ціна продажу в жовтні за ціною будинку в Фернлі БУЛО $ 82,100, що на 17 відсотків за той же місяць в 2010 році. В Дейтоні, недавно побудованих будинках продаються за менш ніж $ 100,000 порога. "Зараз, безумовно, гарний час для покупки - Є багато будинків на ринку, і так багато більше для вперше покупців житлової нерухомості. Є багато новобудов у Дейтоні, і процентні ставки, як вони це гарний час для покупки ".

Якщо ваш платіж $ 863 в місяць, все включено, і те ж плануванням троє дверей вниз знімав за $ 1200. Чому Ви б купили  Коли можна придбати менш, ніж ви можете орендувати за, це дивовижний час.

Джерела:


No comments:

Post a Comment