Thursday, June 7, 2012

Füüsikud on edu üle osakeste mass, mis selgitaks


Füüsikud on edu üle osakeste mass, mis selgitaks

Teadlased Väidetavalt edusamme püüdlustes raskesti Higgsi boson, osakeste theorized et võiks selgitada, kuidas universum on üles ehitatud, ei ole tugev kuigi nende veel piisavalt andmeid nõuda lõplikku avastus.

Ühes uuringus, Tuntud Atlas, hüpotees Higgsi ettepaneku, et tõenäoliselt on väike mass, vahemikus 116-130 gigaelectronvolts või Gev. Teine eksperiment mass fikseerituna 115-127 Gev. Katsed viidi läbi Euroopa osakestefüüsika labor CERN Genfi lähistel.

Higgsi võiks pidada võti materiaalse maailma: seletus vara mass. Näiteks STI aitaks seletada, miks esinemine Mõned objektid universumis s, nagu prootonid, Kas mass, samas kui teised objektid s, nagu footonid, vaid omada energiat. Avastamist Higgsi, mis on katseliselt Teadlased otsivad Ligi viie aastakümne, oleks lugeda üheks suurimaks riigipöörded jaoks tänapäeva füüsika.

Higgsi boson on oluline, et standardmudeli füüsika, mille alusel Teadlased Nende teooria asja. Füüsikud on näidanud, et kui universum jahtunud pärast Suurt Pauku, sundida Higgsi väli Tuntud Moodustati koos osake. Selle stsenaariumi kohaselt Higgsi väli oleks läbima universumi ja kõik osakesed, mis suhelda ta on antud Higgsi bosoni mass-through. Mida rohkem nad suhtlevad, seda raskem nad muutuvad. Osakesi, mis ei ole suhtlevad Ei mass jäetakse üldse.

Allikad:


No comments:

Post a Comment